Про затвердження акта приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району

ПРОЕКТ

вносить голова Бобринецької районної ради

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ШІСТНАДЦЯТА СЕСІЯ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від “___”____________ 20__ року                                                        №____

м.Бобринець

Про затвердження акта

приймання-передачі майна

спільної власності територіальних

громад сіл та міста району

 

Відповідно до пункту 20 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення дванадцятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання від 19 вересня 2017 року № 249 “Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради”, рішення постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку  та побутового обслуговування населення від 26 жовтня 2017 року № 5 “Про виконання рішень ради”

 

районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити акт приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району з балансу Товариства з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” на баланс Бобринецької районної ради, що додається.

2. З метою збереження майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, а саме: цілісного майнового комплексу , що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78, дозволити ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” безоплатно використовувати та зберігати це майно до проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

 

Голова районної ради                                                     О.ГАДЕМСЬКА

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ