Про хід виконання районної програми енергоефективності Бобринецького району на 2017-2020 роки за 2018 рік

ПРОЕКТ

вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ДВАДЦЯТЬ _________ СЕСІЯ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від __ _______ 2019 року                                                                        № ___

м.Бобринець

Про хід виконання районної

програми енергоефективності

Бобринецького району

на 2017-2020 роки за 2018 рік

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 17 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, заслухавши інформацію начальника управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації  Кочубей  М.С. про хід виконання районної програми енергоефективності Бобринецького району на 2017-2020 роки за 2018 рік

районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію начальника управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації Кочубей М.С. “Про хід виконання районної програми енергоефективності Бобринецького району на 2017-2020 роки за 2018 рік” прийняти до відома.
  2. Взяти до уваги, що районною державною адміністрацією у                  2018 році вжито ряд заходів спрямованих на виконання завдань районної програми енергоефективності Бобринецького району на 2017-2020 роки, а саме: зменшення обсягів споживання енергоресурсів у бюджетній і соціальній сферах та у житлово-комунальному господарстві.
  3. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації, сільським радам, керівникам підприємств і організацій забезпечити безумовне виконання основних заходів програми енергоефективності Бобринецького району на 2019 рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Бобринецької районної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури.

 

Голова районної ради                                                              О. ГАДЕМСЬКА

До уваги громадян

Офіс реформ