В області нагороджено кращих аграріїв!

17 листопада у обласній філармонії відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників сільського господарства – професійного свята аграріїв, яке вже традиційно відзначається в Україні щороку у третю неділю листопада. На свято були запрошені представники усіх районів області.

Очолювали делегацію від Бобринецького району голова районної ради Олена Гадемська та голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко.

До аграріїв Кіровоградщини звернулися з вітальним словом голова Кіровоградської  обласної ради Олександр Чорноіваненко та голова обласної державної державної адміністрації Сергій Кузьменко, які зазначили, що аграрії Кіровоградщини цього року мають хороші здобутки, адже, незважаючи на не зовсім сприятливі погодні умови, зібрано майже 4 мільйони тонн зернових.

Кращим представникам аграрної галузі очільники області вручили нагороди та відзнаки. Ювілейну медаль «25 років незалежності України» отримав і представник Бобринеччини - голова фермерського господарства «Івашини В.О.» Володимир Івашина. Відзначено його соціально небайдужу позицію та активну підтримку сільської території, на якій працює.

До уваги громадян

Офіс реформ