25 травня, під керівництвом голови районної державної адміністрації Олега Тертичного,  відбулося засідання колегії районної державної адміністрації, у якому взяла участь заступник голови районної ради Наталія Сабліна.

На розгляд колегії були внесені питання:

-  про стан утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів (піклувальників), прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, забезпечення їх житлових та майнових прав;

-  про проведення робіт з розширення площ природно-заповідного фонду;

-  про розвиток малого підприємництва за фінансової підтримки Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області;

- про забезпечення здійснення у межах, наданих Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, повноважень органів виконавчої влади Бобринківським сільським головою.

За підсумками засідання членами колегії райдержадміністрації було прийнято відповідні рішення.

Разом з тим, під час засідання колегії районної державної адміністрації керівництво району привітало Кривоносівського сільського голову Людмилу Копотій з отриманням ордена “Берегиня України”. Наталія Сабліна зазначила, що  наша землячка поєднала наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації, які возвеличують країну, множать її здобутки, вражають шляхетністю і милосердям. Розповідь про Людмилу Копотій, яка досягла значних успіхів у розвитку своєї території містить книга «Я – Українка».


Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ