31 травня у школах району відбулося свято Останнього дзвоника. Завершився ще один навчальний рік. Для когось він став останнім у житті, і після нього розпочнеться нове, вже доросле, життя.

Учні, вчителі, батьки завітали на шкільні подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодших школярів. На лінійках директори шкіл вручали грамоти переможцям олімпіад та конкурсів, творчих і спортивних змагань, подяки за активну участь у шкільному житті.

За доброю традицією, депутати районної ради цього дня відвідали навчальні заклади району, аби сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання молодого покоління. Зокрема, голова районної ради Олена Гадемська вітала зі святом останнього дзвоника учнів Апрелівської загальноосвітньої школи.

Олена Антонівна побажала школярам продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Випускникам щиро побажала знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави, а також висловила щиру вдячність учителям і батькам за натхненну, самовіддану працю, за ті знання, любов і тепло, які вони дарують дітям.

По завершенню урочистостей, для школярів були проведені останні шкільні уроки.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ