Шановні жителі Бобринеччини!

Щороку, в перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це свято – одне з найпрекрасніших, найрадісніших свят.

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Ми прагнемо, щоб вони росли здоровими і радісними, розумними і креативними, прославляли свої родини і свій рідний край.

Щиро дякуємо всім, хто вкладає душу у виховання дітей – вчителям, вихователям, тренерам, соціальним працівникам. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

Любі діти! Ви – майбутнє України! Наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

Батькам бажаємо мудрості та впевненості у завтрашньому дні, наполегливої і натхненної праці на благо Ваших дітей та України!

З повагою,

Голова

районної ради

Олена Гадемська

Голова районної

державної адміністрації

Олег Тертичний

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ