Святкували День Незалежності України

24 серпня, на СК «Олімпієць» жителі Бобринецького району святкували День Незалежності України. Заходи відзначались з патріотизмом та любов’ю до Батьківщини. Адже незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

На початку урочистостей до вітального слова були запрошені заступник голови районної ради Наталія Сабліна та голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко. «Разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави, адже   запорука успіху - у громадській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні громадян у єдиному прагненні – сумлінною працею покращити життя кожної людини.” – наголосила у своєму виступі Наталія Сабліна.


Сергій Шевченко подякував всім жителям району за плідну працю,  побажав доброту та достатку.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження.

Насамперед, відбулося вручення відзнаки Кіровоградської області “За мужність і відвагу” родинам загиблих в зоні проведення антитерористичної операції наших земляків: Сергія Косєєва та Павла Савлука. Присутні на СК “Олімпієць” хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців, які віддали своє життя за територіальну цілісність та суверенітет рідної держави.

Керівники району вручили Грамоти Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради, Бобринецької районної ради та районної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток району, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди 26-ї річниці Незалежності України найкращим представникам нашого району.

Після закінчення промов та нагороджень відбулося дефіле українських народних вбрань, яке присутні чекали з особливим нетерпінням. Показ автентичних та стилізованих народних вбрань викликав захоплення та бурхливі оплески.

Також до слова був запрошений міський голова Валерій Сніжко, з його вуст лунали слова вітання та вдячності. Усім бобринчанам він побажав ясного неба над головою, здоров’я, миру та злагоди.

Найкращі мистецькі колективи району, а також окремі виконавці подарували присутнім святковий концерт.

До уваги громадян

Офіс реформ