Обговорили святкові заходи, які пройдуть 8 та 9 травня

2 травня заступник голови районної ради Наталія Сабліна прийняла участь у засіданні організаційного комітету районної державної адміністрації з організації плану заходів із відзначення на території району Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ході засідання було обговорено низку питань, які виникли в процесі роботи оргкомітету щодо підготовки до свят.

Так, 8 травня безпосередньо в День пам’яті та примирення у приміщенні районного Будинку культури відбудеться святковий тематичний захід з нагоди свята. Перед присутніми виступлять керівники району та міста, а місцеві аматори представлять концертну програму. Початок заходів о 14 годині.
9 травня в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території району відбудуться меморіальні заходи. Зокрема, у місті вулицею Миколаївською пройде традиційна святкова хода від Свято-Миколаївського храму до пам’ятника Невідомому солдату, біля якого відбудеться мітинг з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Початок ходи о 10 годині.
Наостанок, учасники оргкомітету обговорили вшанування на території району ветеранів Другої світової війни та проведення відповідних тематичних культурних й освітніх заходів у громадах Бобринеччини.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ