Відвідали ветеранів Великої Вітчизняної війни, які проживають на території району

Напередодні Дня Перемоги голова районної ради Олена Гадемська спільно з головою Бобринецької районної державної адміністрації Олегом Тертичним відвідали учасників Великої Вітчизняної війни, які проживають на території району.

Так, голова районної ради Олена Гадемська і голова райдержадміністрації Олег Тертичний спільно з сільським головою Віктором Поліщуком та директором районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), депутатом райради Людмилою Олексієнко завітали до ветерана Другої світової війни Павла Івановича Крамаренка, що проживає у Златопільській громаді.


Разом з сільським головою Миколою Крамаренко та депутатом районної ради Сергієм Німенко привітали Івана Захаровича Кондратьєва (Чарівненська громада) з Днем Перемоги, подякували за внесок у справу визволення нашої Батьківщини та за звитяжну працю вже у повоєнні роки.


Крім того, Олена Гадемська та Олег Тертичний відвідали ветеранів, що проживають на території міста Бобринець. Так, із подарунками завітали до Дем’ян Дем’яновича Неклеси, Любові Григорівни Войнаровської, Івана Васильовича Хмарина та Віри Яківни Коваль. Щиро поспілкувалися з ветеранами Другої світової війни та висловили сердечні слова вдячності за здобуту перемогу над ворогом весною 1945-го.


Наш вічний обов’язок завжди пам’ятати про їх подвиг.

До уваги громадян

Офіс реформ