Святкували День пам’яті і примирення та 74 річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 травня у приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті та святкові заходи, приурочені Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дню пам’яті та примирення.

На свято завітали голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний.

Олена Антонівна привітала учасників Великої Вітчизняної війни, усіх жителів Бобринеччини та наголосила на тому, що пам'ять про ту страшну війну навіки закарбована у наших серцях. Вона побажала кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя.

До привітань долучився і голова райдержадміністрації Олег Тертичний. Від нього прозвучали слова підтримки та вдячності ветеранам.  Він нагадав присутнім, що кожна наша родина в час смертельної небезпеки дала Вітчизні своїх воїнів. Практично в кожної родини війна навіки забрала когось із найрідніших.

Військовий комісар Микола Капітоненко щиро привітав всіх зі святом та всі разом згадали загиблих на війні та в зоні Антитерористичної операції хвилиною мовчання.


Депутату районної ради Сергію Німенку вручили Подяку від військової частини А 3283 за волонтерську допомогу, а саме наданий автомобіль.

 


Захід був наповнений високою духовністю, збагатив усіх інтелектуально, залишив незгладимий слід у душі кожного, наче констатуючи: «Велика Вітчизняна війна – назавжди в пам’яті українського народу».

До уваги громадян

Офіс реформ