26 жовтня працюватиме постійна комісія

26 жовтня 0 10 год. у малому залі Бобринецької районної ради відбудеться розширене засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення. На засіданні заплановано розглянути наступні питання:

1. Про виконання пункту 2 рішення дванадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 19 вересня 2017 року № 249 “Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради” щодо створення комісії по передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради.

2. Про хід виконання рішення восьмої сесії районної ради сьомого скликання від 21 грудня 2016 року № 191 “Про реформування друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день”.

3. Про розгляд листа директора (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” Леуса Ігоря Сергійовича від 28 вересня 2017 року № 43 щодо врегулювання майнових питань.

4. Про хід виконання рішення одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 16 червня 2017 року № 224 “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна в тимчасове користування Бобринецькій міській раді терміном на один рік”.

Архів протоколів сесій районної ради 6 скликання

До уваги громадян

Офіс реформ