13 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, праці, соціального захисту та соціального забезпечення населення, культури і спорту під головуванням Лариси Цесарської.


На розгляд комісії було внесено 10 питань. Серед них: про хід виконання Програми зайнятості населення Бобринецького району на період до 2017 року, стан виконання районної програми “Шкільне молоко” на 2014-2016 роки, хід виконання районної комплексної програми “Обдаровані діти і молодь Бобринеччини на 2016-2020 роки” за І півріччя 2017 року, про розгляд депутатського запиту групи депутатів районної ради.


Під час засідання було заслухано начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олексія Різуна щодо перейменування окремих загальноосвітніх навчальних закладів Бобринецького району. Проектом рішення запропоновано перейменувати:

Володимиро-Іллінську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Бобринецької районної ради на Апрелівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Бобринецької районної ради;

Куйбишевську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Бобринецької районної ради на Благодатненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Бобринецької районної ради;

Свердловську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Бобринецької районної ради на Златопільську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Бобринецької районної ради;

Червонозорівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Бобринецької районної ради на Кривоносівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Бобринецької районної ради.

Кіровську загальноосвітню школу І ступеня Бобринецької районної ради на Грузьку загальноосвітню школу І ступеню Бобринецької районної ради.


Головним лікарем центральної районної лікарні Ларисою Семенюк запропоновано розглянути питання про затвердження кандидатур до Госпітальної ради від Бобринецького району. Депутатами запропоновано включити до госпітальної ради головного лікаря району Ларису Семенюк та депутата районної ради Наталію Сабліну.


Також членами комісії погоджено звільнення директора Павлогірківської загальноосвітньої школи, директора комунальної установи СК «Олімпієць» та погоджено призначення виконуючими обов’язки директорів КЗ Бобринецький районний будинок дитячої творчості та комунальної установи СК «Олімпієць».

До уваги громадян

Офіс реформ