Вітаємо держслужбовців!

Шановні державні службовці!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем державної служби України!

Праця держслужбовця дуже нелегка. Вона потребує справжньої відданості своїй справі, високої дисциплінованості. Адже головне завдання кожного державного службовця – вірно і чесно служити народу України.

Саме на вас, державних службовців, покладається основна відповідальність у виконанні функцій держави, розбудові України. Тому, нехай Ваша праця на благо нашої держави зміцнює її та створює усі умови для побудови громадянського суспільства.

Від Ваших щоденних напоглевих зусиль, професіоналізму, мудрості, принциповості, сумління та ініціативності значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень у районі та країні, моральне та фінансове благополуччя людей, а відтак і піднесення позитивного іміджу держави.

Щиро бажаємо всім витримки і терпіння, таких необхідних у роботі. Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

Бажаємо міцного здоров’я, життєвої енергії, благополуччя та достатку. Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

З повагою,

Голова

районної ради

Олена Гадемська

Голова районної

державної адміністрації

Сергій Шевченко

До уваги громадян

Офіс реформ