Привітали дітей з Днем Святого Миколая

Уже доброю щорічною зимовою традицією стали привітання діток керівниками району з Днем Святого Миколая. Адже це – улюблене свято дітвори, які так мріють про диво.

Напевно, кожна дитина цими днями найбільше чекала свято Святого Миколая, який щедро дарує кожному віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в дитячі душі світлі почуття доброти, радості та втіхи.

Так, 19 грудня голова районної ради Олена Гадемська та голова районної державної адміністрації Олег Тертичний завітали до Бобринецької дитячої школи мистецтв, щоб привітати дітей пільгових категорій з Днем Святого Миколая та вручити їм солодкі подарунки.

Працівники районного Будинку культури та юні вихованці районної дитячої школи мистецтв влаштували святковий концерт для гостей закладу, після чого керівники району привітали дітей, що залишилися без батьківської опіки, які мають функціональні обмеження, в яких батьки є учасниками АТО та мобілізованими, які проживають в родинах, що перебувають у складних життєвих ситуаціях та вручили їм подарунки.

Окрім того, голова Бобринецького осередку Спілки Української Молоді в Україні Юрій Вербовий вручив пакунки, зібрані молоддю діаспори дітям учасників антитерористичної операції.


Також у цей день Олена Антонівна привітала вихованців районного Будинку дитячої творчості. Діти, в свою чергу, подарували присутнім працівникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування пісні та вірші. Юні артисти закликали усіх наслідувати приклад Святого Миколая-Чудотворця та творити добро, бути милосердними, любити батьків, близьких та друзів.

До уваги громадян

Офіс реформ