Засідання Ради регіонального розвитку у Бобринецькому районі

21 грудня відбулося засідання Ради регіонального розвитку Бобринецького району.

У засіданні прийняли участь голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Когадько, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови територіальних громад району.

Голова райдержадміністрації Олег Тертичний представив змістовну доповідь підсумків основних показників розвитку й досягнень району за період 2014-2018 років.

Керівник РДА підкреслив, що однією з провідних галузей економіки району є сільське господарство.

Темп виробництва валової продукції сільського господарства по сільськогосподарських підприємствах району за 2014 рік становив 95,8 % у порівнянні до відповідного періоду минулого року. За 2018 рік очікуваний показник темпу виробництва валової продукції сільського господарства складе 152,1% у порівнянні до минулого року.

За інформацією Олега Тертичного, з року в рік зростають темпи реалізації промислової продукції. Якщо у 2014 році обсяг реалізації промислової продукції в районі склав 7335,0 тис.грн., то очікуваний показник у 2018 році – 130025,0 тис.грн.

Голова райдержадміністрації повідомив, що за звітний періоду введено в дію 5 сонячних електростанцій в сільськогосподарських підприємствах району та 4 цехи по виробництву пелетів. Також було оновлено матеріально-технічну базу Хлібокомбінату Бобринецького районного споживчого товариства.

Керівник РДА підкреслив, що одним із основних показників рівня життя населення є динаміка росту та розміри оплати праці. У результаті проведеної роботи збільшено фонд оплати праці та заробітної плати в районі. Якщо у 2014 році заробітна плата одного штатного працівника по району склала 2337,0 грн., то очікуваний показник за ІV квартал 2018 року складе 6945,0 грн.

До уваги громадян

Офіс реформ