В результаті своєї роботи депутати районної ради ухвалили проекти рішень з усіх питань порядку денного.

Про стан виконання програми санаторного оздоровлення ветеранів війни та інвалідів Бобринецького району на 2011-2015 роки за 2015 рік, виконання програми соціального захисту ветеранів, осіб, постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи та інвалідів Бобринецького району на 2012-2016 роки за 8 місяців 2016 року, внесення змін до програми зайнятості населення Бобринецького району на період до 2017 року проінформував  заступник начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Юрій Вербовий.

На  пленарному засіданні сесії виступила головний лікар Бобринецької центральної районної лікарні Лариса Семенюк, яка доповіла про стан виконання районної програми протидії поширення наркоманії і боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки, виконання районної програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2011-2015 роки, хід виконання районної соціальної програми протидії ВІЛ- інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки за І півріччя 2016 року.

Додаткового роз’яснення  серед присутніх викликало питання про погодження Бобринецькій міській раді встановлення ще одного газового котла у котельні НВК “Бобринецька гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1. Депутати районної ради висловили свої думки стосовно нього та поцікавилися у представника міської ради Володимира Криворучка з яких причин міські школи ще й досі не опалюються. Володимир Криворучко як керівник технічної групи міської ради запевнив, що опалювальний сезон у міських школах розпочнеться з 7 листопада поточного року.

Наостанок, депутатами було розглянуто ряд звернень та  звіт депутата районної ради Сергія Бергера про роботу тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради для здійснення контролю з питання щодо ініціювання добровільного об’єднання Червонодолинської та Бобринецької міської територіальних громад.

На сьомій сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання районними обранцями прийнято 24 рішення.

Завершуючи пленарне засідання, голова районної ради Олена Гадемська довела до відому депутатів, що всі проекти рішень розглянуто та подякувала всім за плідну співпрацю.

Архів рішень районної ради 6 скликання

До уваги громадян

Офіс реформ