Протокол №9 від 21 грудня 2016 року

Протокол № 9

засідання  постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

від 21 грудня 2016 року

час проведення: 09.00

місце проведення: в малому залі Бобринецької районної ради

 

На засідання комісії запрошено:

Голова комісії:                        Секрет Зоя Федорівна

Заступник голови комісії:

Секретар комісії:                    Дерев’янко Марія Миколаївна

Члени комісії:                         Бобух Анатолій Григорович

Корінський Віктор Васильович

Німенко Сергій Іванович

Відсутні: _Дерев’янко М.М. (служба в АТО), Бобух А.Г. долучився до роботи комісії_____

ЗАПРОШЕНІ:

Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради;

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради;

Бергер Сергій Володимирович – голова тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради;

Крутько Юрій Миколайович – депутат районної ради;

Рожкован Сергій Миколайович – голова громадської організації “Районний антикорупційний комітет”;

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Сорочан Наталія Анатоліївна – завідувач сектора виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

Веде засідання Секрет Зоя Федорівна – голова постійної комісії.

СЛУХАЛИ: Секрет З.Ф. “Про порядок денний роботи постійної комісії”.

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії.

Шановні депутати для роботи засідання постійної комісії пропоную такий порядок денний:

І. Про розгляд питання, яке пропонується розглянути на засіданні постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою та включити до порядку денного пленарного засідання восьмої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання.

ІІ. Про розгляд листів Рожкована С.М. до районної ради.

 

Хто за порядок денний прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 03

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 03

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити запропонований порядок денний.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії.

Шановні депутати, нам необхідно затвердити регламент засідання постійної  комісій районної ради:

пропоную надати час:

-         для інформацій - до 15 хвилин;

-         для виступів        - до 10 хвилин;

-         для повторних виступів - до 5 хвилин;

-         на розгляд  інших питань - до 5 хвилин по кожному питанню.

Пропоную провести  засідання постійної  комісії без перерви за 30 хвилин роботи.

Прошу голосувати за такий регламент роботи  засідання постійної комісії.

Результати голосування:

“За” – 03

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 03

Прийнято.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії.

Розпочнемо засідання постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою.

 

Про розгляд питання, яке пропонується до розгляду на засіданні постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою та включити до порядку денного пленарного засідання 8 сесії Бобринецької районної ради від 21 грудня 2016 року:

 

Вносить голова Бобринецької районної ради:

1.Про звіт щодо результатів роботи тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради.

Інформує Бергер Сергій Володимирович – голова тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради.

До роботи комісії долучився Бобух А.Г.

СЛУХАЛИ 1: Про звіт щодо результатів роботи тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради.

Інформує Бергер Сергій Володимирович – голова тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії.

Хто бажає виступити?

ВИСТУПИЛИ:

Німенко С.І., депутат районної ради – вніс пропозицію, що за результатами роботи тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради та у зв’язку з виявленими порушеннями щодо вимог Закону України “Про добровільне об’єднання територіальних громад”, незаконних дій Бобринецької міської ради та Червонодолинської сільської ради під час процесу утворення Бобринецької об’єднаної територіальної громади, доручити голові постійної комісії Бобринецької районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративного устрою Секрет Зої Федорівні звернутися з позовними вимогами до суду.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії.

Хто за пропозицію, погодитись з проектом рішення “Про звіт щодо результатів роботи тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради” та внести його на пленарне засідання 8 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 21 грудня 2016 року з урахуванням рекомендації, внесеної комісією, прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 04

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 1: внести питання “Про звіт щодо результатів роботи тимчасової контрольної комісії Бобринецької районної ради” на розгляд пленарного засідання 8 сесії районної ради з урахуванням рекомендації, внесеної комісією.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – запросила до роботи комісії Крутька Ю.М., депутата районної ради і Рожкована С.М., голову ГО “Районний антикорупційний комітет” та довела до відома членів комісії про листи від Рожкована С.М., а саме:

1.Лист від голови громадської організації “Районний антикорупційний комітет” Рожкована С.М. від 05 грудня 2016 року за №12/05-01“Про зауваження та пропозиції до проектів рішень районної ради” щодо погодження проектів рішень, що стосуються питань управління майном спільної власності територіальних громад сіл та міста району, з Бобринецьким міським головою.

2.Запит на отримання публічної інформації від журналіста газети “Аграрне життя” Рожкована Сергія Миколайовича від 16 грудня 2016 року щодо надання копії порядку акредитації журналістів, працівників засобів масової інформації при Бобринецькій районній раді.

3.Лист Бобринецької районної державної адміністрації від 16 грудня 2016 року за №01-16/131/1 щодо направлення до районної ради запит на отримання публічної інформації від 11 грудня 2016 року Рожкована Сергія Миколайовича про отримання копії Переліку цілісних майнових комплексів підприємств (установ, закладів) та їх структурних підрозділів, іншого нерухомого майна комунальної власності, яке забезпечує спільні потреби територіальних громад сіл і міста району, перебуває в управлінні Бобринецької районної ради та може бути передано в оренду у 2016 році.

ВИСТУПИЛИ:

Німенко С.І., депутат районної ради – звернувся з проханням надати роз'яснення щодо претензій до Бобринецької районної ради.

Рожкован С.М., голова громадської організації “Районний антикорупційний комітет” – виклав своє бачення ситуації, яка склалася між ним та Бобринецькою районною радою.

Німенко С.І., депутат районної ради – звернувся до Крутька Ю.М. з проханням викласти свою позицію, як голови Бобринецької районної організації Аграрної партії України, на дії журналіста газети “Аграрне життя” Рожкована С.М. спрямовані на знищення соціальної інфраструктури району та району в цілому.

Крутько Ю.М., депутат районної ради – виклав своє бачення ситуації існування аграрного сектора району.

 

 

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради направити підготовлений проект відповіді на лист від голови громадської організації “Районний антикорупційний комітет” Рожкована С.М. від 05 грудня 2016 року за №12/05-01“Про зауваження та пропозиції до проектів рішень районної ради” щодо погодження проектів рішень, що стосуються питань управління майном спільної власності територіальних громад сіл та міста району, з Бобринецьким міським головою (додається).

2. Рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради направити підготовлений проект відповіді на запит на отримання публічної інформації від журналіста газети “Аграрне життя” Рожкована Сергія Миколайовича від 16 грудня 2016 року щодо надання копії порядку акредитації журналістів, працівників засобів масової інформації при Бобринецькій районній раді (додається).

3. Рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради направити підготовлений проект відповіді на лист Бобринецької районної державної адміністрації від 16 грудня 2016 року за №01-16/131/1 щодо направлення до районної ради запит на отримання публічної інформації від 11 грудня 2016 року Рожкована Сергія Миколайовича про отримання копії Переліку цілісних майнових комплексів підприємств (установ, закладів) та їх структурних підрозділів, іншого нерухомого майна комунальної власності, яке забезпечує спільні потреби територіальних громад сіл і міста району, перебуває в управлінні Бобринецької районної ради та може бути передано в оренду у 2016 році (додається).

 

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії.

 

Шановні депутати, всі питання, які були внесені на розгляд постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою розглянуті.

 

Дякую вам за співпрацю.

 

 

Голова постійної комісії                                                 З.СЕКРЕТ

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

  • Василівці прийняли естафету пам'яті
  • Підготовка до відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників
  • Відбулося засідання щодо попередження торгівлі людьми
  • Засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків
  • Щирі вітання захисникам України!

До уваги громадян

Офіс реформ