Протокол №9 від 29 серпня 2018 року

Протокол № 9

засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

від 29 серпня 2018 року                                                                  м.Бобринець

 

час проведення: 09.00                                                місце проведення: мала зала районної ради

 

Запрошено:

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                            Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

 

Відсутні: __-___________________________________

 

ЗАПРОШЕНІ:

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови районної ради;

Тертичний Олег Васильович – голова Бобринецької районної державної адміністрації;

Сніжко Валерій Вадимович – міський голова.

Присутні:

Німенко Сергій Іванович – заступник голови постійної комісії районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою;

Косенко Сергій Опанасович – голова постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури.

 

Працівники виконавчого апарату районної ради:

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про повторний розгляд питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”.

 

СЛУХАЛИ:

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію про затвердження порядку денного засідання комісії.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: погодитись з порядком денним роботи комісії.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував затвердити регламент роботи комісії, а саме провести засідання комісії за 40 хвилин та надати час: для інформацій – до 10 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи комісії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: затвердити регламент роботи комісії.

 

СЛУХАЛИ: Про повторний розгляд питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді” та внесення на пленарне засідання 19 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 29 серпня 2018 року.

Інформує Крутько Юрій Миколайович, голова комісії.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – доповів депутатам, що рішенням комісії від 28 серпня 2018 року вирішено не вносити на розгляд пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”. Після звернення міського голови Сніжка В.В. щодо важливості розгляду даного питання депутатами районної ради та з метою вирішення питання вчасного початку роботи міськими освітніми закладами запропонував повторно розглянути та внести на розгляд пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Бергер С.В., депутат районної ради – про можливість створення в майбутньому опорного освітнього закладу району на базі навчально-виховний комплекс “Бобринецька гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1” Бобринецької районної ради. Про неможливість одноособово без погодження із усіма сільськими територіями передачі майна міських освітніх закладів до власності міської ради.

Сніжко В.В., міський голова – про складну ситуацію з міськими освітніми закладами в частині відключення їх постачання електроенергії.

Німенко С.І., депутат районної ради – про висловлення недовіри до міського голови та недотримання наданого слова.

Сніжко В.В., міський голова – про виділення коштів з міського бюджету коштів в сумі близько 3,0 млн.грн. для районних медичних закладів.

Рибачук Н.В., депутат районної ради – із запитання чому міською радою не виділено кошти на співфінансування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецького району.

Сніжко В.В., міський голова – зауважив про відсутність договору та розрахунків. Відмітив, що міська влада готова до співпраці.

Тертичний О.В., голова районної державної адміністрації – про готовність до співпраці.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію внести на розгляд пленарного засідання 19 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 29 серпня 2018 року питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: внести на розгляд пленарного засідання 19 сесії районної ради питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – зауважив, що в разі неприйняття рішення з питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді” на пленарному засіданні дев’ятнадцятої сесії районної ради, запропонував членам комісії підготувати альтернативний проект рішення з питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді” та подати з метою розгляду на пленарному засіданні 19 сесії районної ради “Про передачу майна”.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію, якщо в разі неприйняття рішення з питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”, підготувати та розглянути на пленарному засіданні дев’ятнадцятої сесії районної ради альтернативний проект рішення “Про передачу майна”.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: запропонувати депутатам районної ради, в разі неприйняття рішення з питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”, підготувати та розглянути на пленарному засіданні дев’ятнадцятої сесії районної ради альтернативний проект рішення “Про передачу майна”.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – відмітив, що питання, яке було внесено на розгляд постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення розглянуто і подякував за роботу.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                    Ю.КРУТЬКО

Секретар постійної комісії                                                Л.ОЛЕКСІЄНКО

 

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ