Рішення №3 від 20 березня 2018 року

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Постійна комісія Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

 

Р І Ш Е Н Н Я

від “_20_”__березня__ 20_18_ року                                                               №_3_

м.Бобринець

 

Про внесення питань на розгляд

пленарного засідання шістнадцятої

сесії Бобринецької районної ради

 

Відповідно до статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

постійна комісія

ВИРІШИЛА:

 

1. Рекомендувати Бобринецькій районній раді внести на розгляд пленарного засідання шістнадцятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання такі питання з урахуванням рекомендацій, а саме:

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

1) Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2016 року №161 “Про районний бюджет на 2017 рік”.

Інформує Нестеренко Л.М. – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

2) Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”. (з урахуванням пропозицій)

Інформує Нестеренко Л.М. – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

3) Про звіт про виконання районного бюджету за січень-грудень 2017 року.

Інформує Нестеренко Л.М. – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

4) Про виконання програми економічного і соціального розвитку Бобринецького району за 2016-2017 роки.

Інформує Кузьмічова М.С. – начальник управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

5) Про результати виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей

Бобринецького району на 2014-2017 роки за 2017 рік.

Інформує Матягіна К.В. – начальник управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації.

6) Про затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Бобринецького району на 2018-2022 року. (з урахуванням пропозицій)

Інформує Матягіна К.В. – начальник управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації.

7) Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти. (з урахуванням пропозицій)

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

8) Про надання згоди на передачу в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району Бобринецькій міській раді. (з урахуванням пропозицій)

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

9). Про звіт про фінансово-господарську діяльність комунальної установи Бобринецької районної ради “Трудовий архів Бобринецького району” за 2017рік.

Інформує Руда І.М. – завідувач комунальної установи Бобринецької районної ради “Трудовий архів Бобринецького району”.

Вносить голова Бобринецької районної ради:

10) Про затвердження акта приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району.

Інформує Сабліна Н.А. – заступник голови Бобринецької районної ради.

11). Про затвердження витрат на утримання Бобринецької районної ради на 2018 рік.

Інформує Сабліна Н.А. – заступник голови Бобринецької районної ради.

12) Про звіт постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

Інформує Крутько Ю.М. – голова постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

2. Рекомендувати Бобринецькій районній раді:

зняти питання “Про затвердження плану заходів щодо організації створення опорних закладів Бобринецького району Кіровоградської області та модернізацію навчальних закладів” з порядку денного пленарного засідання 16 сесії;

при відсутності пропозицій від Державної регуляторної служби України до 30 березня 2018 року зняти питання “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району” з порядку денного пленарного засідання 16 сесії та розглянути на черговій сесії районної ради.

3. Підтримати експертний висновок щодо регуляторного впливу регуляторного акта – проекту рішення районної ради “Про внесення змін до Методики розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району”.

4. Рекомендувати виконавчому апарату районної ради направити з урахуванням пропозицій проект регуляторного акту “Про внесення змін до Методики розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району” з аналізом регуляторного впливу та експертним висновком постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення до Державної регуляторної служби України для отримання пропозицій по удосконаленню проекту відповідно до принципів державної регуляторної політики.

5. Затвердити план роботи постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення на 2018 рік (додається).

6. Листи Кіровоградської обласної ради від 21 грудня 2017 року № 19-2172/1 та від 26 січня 2018 року № 31-145/1 щодо роз’яснень збільшення у 2018 році обсягу додаткової дотації для районного бюджету взяти до уваги.

7. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації при внесенні змін до районного бюджету врахувати клопотання:

комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” від 07 лютого 2018 року № 81/01-16, від 12 лютого 2018 року №98/01-16, від 21 лютого 2018 року №117/01-16 та від 28 лютого 2018 року № 127/01-14 щодо додаткового виділення коштів;

Бобринецької центральної районної лікарні від 13 березня 2018 року № 230 та від 14 березня 2018 року № 238 щодо додаткового виділення коштів;

Бобринецького районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області від 21 лютого 2018 року №01-49/23-34 щодо виділення коштів на виконання протипожежних заходів.

8. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації вивчити питання щодо надання в оренду частини приміщення адмінбудинку комунальної установи “Спортивний комплекс “Олімпієць” Бобринецької районної ради для здійснення статутної діяльності громадської організації “Ветерани кордону” та подати відповідний пакет документів до районної ради для надання згоди на передачу в оренду нерухомого майна спільної власності на черговій сесії районної ради.

9. Рекомендувати сільським радам району передбачити видатки в місцевих бюджетах на оплату праці за виконання суспільно корисних робіт.

 

 

Голова постійної комісії                                                     Ю.КРУТЬКО

 

Секретар постійної комісії                                                  Л.ОЛЕКСІЄНКО

 

Додаток

до рішення постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

від 20 березня 2018 року № 3

ПЛАН РОБОТИ

постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

на 2018 рік

 

І квартал 2018 року

1. Про звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: фінансове управління Бобринецької районної державної адміністрації.

2. Про внесення змін до Методики розрахунку, пропорцій, розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури Бобринецької районної державної адміністрації.

3. Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності.

Вносить: голова Бобринецької районної ради.

Розробник: виконавчий апарат Бобринецької районної ради.

4. Про затвердження програми оздоровлення та відпочинку дітей Бобринецького району на 2018-2021 роки.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації.

5.Про звіт про фінансово-господарську діяльність комунальної установи Бобринецької районної ради “Трудовий архів Бобринецького району” за 2017 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: комунальна установа Бобринецької районної ради “Трудовий архів Бобринецького району”.

6.Про затвердження витрат на утримання Бобринецької районної ради на 2018 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної ради.

Розробник: виконавчий апарат Бобринецької районної ради.

7.Про звіт постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення за 2017 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної ради.

Розробник: виконавчий апарат Бобринецької районної ради.

8.Про звіт про фінансово-господарську діяльність МКП “Дім Бобринець” за 2017 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної ради.

Розробник: МКП “Дім Бобринець”.

9.Про звіт про фінансово-господарську діяльність КП “Інженерний центр за 2017 рік”.

Вносить: голова Бобринецької районної ради.

Розробник: КП “Інженерний центр”.

 

ІI квартал 2018 року

1. Про внесення змін до рішення Бобринецької районної ради “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: фінансове управління Бобринецької районної державної адміністрації.

2. Про виконання Стратегії економічного і соціального розвитку Бобринецького району на 2013-2020 роки за 2017 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури Бобринецької районної державної адміністрації.

3.Про хід виконання програми розвитку місцевого самоврядування Бобринецького району на 2016-2020 роки.

Вносить: голова Бобринецької районної ради.

Розробник: виконавчий апарат Бобринецької районної ради.

 

ІII квартал 2018 року

1. Про внесення змін до рішення Бобринецької районної ради “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: фінансове управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 

IV квартал 2018 року

1. Про внесення змін до рішення Бобринецької районної ради “Про районний бюджет на 2017 рік”.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: фінансове управління Бобринецької районної державної адміністрації.

2. Про районний бюджет на 2019 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації. Розробник: фінансове управління Бобринецької районної державної адміністрації.

3. Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Бобринецького району на 2019 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної державної адміністрації.

Розробник: управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури Бобринецької районної державної адміністрації.

4.Про визначення умов оплати праці на 2019 рік.

Вносить: голова Бобринецької районної ради.

Розробник: виконавчий апарат Бобринецької районної ради.

 

_____________________

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ