Рішення №4 від 30 березня 2018 року

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Постійна комісія Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від “_30_”__березня__ 20_18_ року                                                               №_4_

м.Бобринець

 

Про розгляд питань

 

Відповідно до статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

постійна комісія

ВИРІШИЛА:

 

1. Рекомендувати Бобринецькій районній раді внести на розгляд пленарного засідання шістнадцятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання такі питання з урахуванням рекомендацій, а саме:

1) Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”. (з урахуванням пропозицій)

2) Про затвердження актів приймання-передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району. (з урахуванням пропозицій)

2. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації при внесенні змін до районного бюджету врахувати клопотання комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” від 21 березня 2018 року № 160/01-16 щодо додаткового виділення коштів.

3. Рекомендувати Бобринецькій районній раді зняти питання “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району” з порядку денного пленарного засідання 16 сесії та розглянути його на черговій сесії районної ради.

 

 

Голова постійної комісії                                                     Ю.КРУТЬКО

 

Секретар постійної комісії                                                  Л.ОЛЕКСІЄНКО

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ