Рішення №2 від 30 січня 2018 року

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ


Постійна комісія Бобринецької районної ради
з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

Р І Ш Е Н Н Я

від “_30_”__січня__ 20_18_ року                                                                 №_2_

м.Бобринець

 

Про розгляд звернень

 

Відповідно до статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

 

постійна комісія

ВИРІШИЛА:

 

1. Рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради підготувати відповідь запитувачу щодо винесення для колегіального розгляду на сесії районної ради питання про оренду приміщення бувшої друкарні, розташованої по вул.Соборна (Луначарського), 78, у м.Бобринець, є передчасним.

2. Рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради підготувати відповідь запитувачу про те, що у разі надходження із міської ради пропозиції щодо розміщення пам’ятника полеглим воїнам та учасникам АТО саме на площі біля адмінприміщення за адресою по вул.Незалежності, 80, у м.Бобринець, що є спільною власністю територіальних громад району, її буде внесено для колегіального розгляду на сесії районної ради.

3. Погодити відрядження голови Бобринецької районної ради  Гадемської О.А. з 12 по 16 лютого 2018 року в м.Вільнюс за підтримки посольства Литви в Україні для участі в українсько-литовському семінарі “Удосконалення системи комунікацій як фактор розвитку кадрового потенціалу органів державного управління у сфері надання адміністративних послуг” за власні кошти.

 

 

Голова постійної комісії                                                                  З.СЕКРЕТ

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ