Протокол №1 від 22 лютого 2017 року

ПРОТОКОЛ № 1

спільного засідання постійних комісій Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

та з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

від 22 лютого 2017 року                                                                          м.Бобринець

 

час проведення: 10.00

місце проведення: в малому залі Бобринецької районної ради

 

На засідання комісії запрошено

(постійна комісія Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення):

 

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                          Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

(постійна комісія Бобринецької районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики,регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою):

 

Голова комісії:                        Секрет Зоя Федорівна

Заступник голови комісії:

Секретар комісії:                    Дерев’янко Марія Миколаївна

Члени комісії:                         Бобух Анатолій Григорович

Корінський Віктор Васильович

Німенко Сергій Іванович

Відсутні:_Крутько Ю.М., Рижков О.М., Дерев’янко М.М.__________.

ЗАПРОШЕНІ:

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради;

Андалюкевич Олег Володимирович – директор КП “Інженерний центр”;

Торіна Світлана Валеріївна – бухгалтер КП “Інженерний центр”;

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян;

Сорочан Наталія Анатоліївна – завідувач сектора виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення – із пропозицією доручити ведення спільного засідання постійних комісій голові районної ради Гадемській О.А.

Вела спільне засідання постійних комісій районної ради голова Бобринецької районної ради – Гадемська Олена Антонівна.

СЛУХАЛИ:

Гадемська О.А., голова районної ради про порядок денний роботи спільного засідання постійних комісій, а саме:

1.Про розгляд лист Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України від 15 лютого 2017 року № 1478/39/110/01-17 “Подання в порядку частини 3 статті 65 Закону України “Про запобігання корупції”.

Результати голосування:

“За” – 09

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити запропонований порядок денний.

 

Гадемська О.А., голова районної ради запропонувала провести спільне засідання комісій за одну годину роботи та надати час: для інформацій – до 15 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи сесії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 09

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

СЛУХАЛИ:

Гадемська О.А., голова районної ради – довела до відома присутніх, що до районної ради надійшов лист Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України від 15 лютого 2017 року № 1478/39/110/01-17 “Подання в порядку частини 3 статті 65 Закону України “Про запобігання корупції” щодо вирішення питання про призначення та проведення службового розслідування по встановленню причин та умов, що сприяли невиконанню вимог антикорупційного законодавства, зокрема стосовно порушення з 02.11.2016 р. по 10.02.2017 р. директором комунального підприємства “Інженерний центр” Бобринецької районної ради Андалюкевичем Олегом Володимировичем вимог пунктів 1-4 ч.1 ст.28 Закону України “Про запобігання корупції” від 14 жовтня 2014 року № 1700-VІІ.

 

Гадемська О.А., голова районної ради – надала слово директору комунального підприємства “Інженерний центр” Андалюкевичу Олегу Володимировичу.

ВИСТУПИЛИ:

Андалюкевич О.В., директор КП “Інженерний центр” – довів до відома присутніх, що дані, викладені в листі, не є правдивими. Запропонував членам комісії ознайомитися з підтверджуючими документами і таким чином зняти безпідставні звинувачення.

Бергер С.В., депутат районної ради – відмітив, що районна рада є засновником даного комунального підприємства і, оскільки надійшло подання від Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, наголосив про необхідність проведення службового розслідування.

Німенко С.І., депутат районної ради – із запитанням до Андалюкевича О.В. про те, чи існує договір між КП “Інженерний центр” у особі директора Андалюкевича О.В. із фізичною особою Андалюкевичем О.В. на проведення робіт з технічного нагляду за об’єктом Коротяцької школи, про який вказується у поданні Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Підтримав пропозицію Бергера С.І. про необхідність проведення службового розслідування та запропонував створити відповідну комісію.

Андалюкевич О.В., директор КП “Інженерний центр” – з відповіддю про відсутність такого договору.

Бергер С.В., депутат районної ради – із пропозицією створення комісії з проведення службового розслідування в складі 5 осіб.

Гадемська О.А., голова районної ради – поставила на голосування пропозицію про створення комісії з проведення службового розслідування в складі 5 осіб.

Результати голосування:

“За” – 09

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: створити комісію з проведення службового розслідування.

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала вносити пропозиції до складу комісії з числа депутатів.

ВИСТУПИЛИ:

Бергер С.В., депутат районної ради – із пропозицією включити до складу комісії Німенка С.І.

Рибачук Н.В., депутат районної ради – із пропозицією включити до складу комісії Цесарського А.Ю. та Олексієнко Л.Й.

Гадемська О.А., голова районної ради – із пропозицією включити до складу комісії головного спеціаліста з питань правової роботи і звернень громадян районної ради Костюкову Олену Вікторівну та начальника організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Гончаренко Любов Василівну, яка згідно розпорядження голови районної ради від 29 вересня 2014 року № 72-гр визначена в районній раді уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції. Обрати секретарем комісії Костюкову О.В.

Бергер С.В., депутат районної ради – із пропозицією обрати головою комісії Німенка С.І.

Гадемська О.А., голова районної ради – поставила на голосування пропозицію про склад комісії з проведення службового розслідування, а саме голови – Німенка С.І., секретаря – Костюкової О.В., членів – Олексієнко Л.Й., Цесарського А.Ю., Гончаренко Л.В..

Результати голосування:

“За” – 09

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: затвердити склад комісії з проведення службового розслідування:

 

Голова комісії

НІМЕНКО

Сергій Іванович

член постійної комісії районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики,регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

Секретар комісії

КОСТЮКОВА

Олена Вікторівна

головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян районної ради

Члени комісії

ГОНЧАРЕНКО

Любов Василівна

начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради

ОЛЕКСІЄНКО

Людмила Йосипівна

член постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

ЦЕСАРСЬКИЙ

Анатолій Юрійович

член постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

Гадемська О.А., голова районної ради – надала слово головному спеціалісту з питань правової роботи і звернень громадян районної ради Костюковій О.В.

ВИСТУПИЛИ:

Костюкова О.В., головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян районної ради – із роз’ясненнями мети створення комісії, дати початку та закінчення службового розслідування.

Бергер С.В., депутат районної ради – із пропозицією визначити мету створення комісії – перевірити факти викладені в поданні Управління та доповісти про результати проведення перевірки на спільному засіданні постійних комісій Бобринецької районної ради.

Гадемська О.А., голова районної ради – поставила на голосування пропозицію визначити мету створення комісії – перевірити факти викладені в поданні Управління та доповісти про результати проведення перевірки на спільному засіданні постійних комісій Бобринецької районної ради.

Результати голосування:

“За” – 09

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: визначити мету створення комісії – перевірити факти викладені в поданні Управління та доповісти про результати проведення перевірки на спільному засіданні постійних комісій Бобринецької районної ради.

Гадемська О.А., голова районної ради – звернулася до членів комісій вносити пропозиції щодо визначення дати початку і закінчення службового розслідування.

ВИСТУПИЛИ:

Костюкова О.В., головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян районної ради – із пропозицією вважати датою початку службового розслідування 22 лютого 2017 року.

Олексієнко Л.Й., депутат районної ради – із запитанням до членів комісії про визначення орієнтовної дати закінчення службового розслідування.

Цесарський А.Ю., депутат районної ради – із пропозицією встановлення орієнтовної дати закінчення службового розслідування – 27 лютого 2017 року.

Гадемська О.А., голова районної ради – поставила на голосування пропозицію визначити дату початку службового розслідування 22 лютого 2017 року, орієнтовну дату закінчення – 27 лютого 2017 року.

Результати голосування:

“За” – 09

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: визначити дату початку службового розслідування 22 лютого 2017 року, орієнтовну дату закінчення – 27 лютого 2017 року.

 

Гадемська О.А., голова районної ради – оголосила, що питання, яке було внесено на розгляд спільного засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою, розглянуто.

Подякувала за роботу.

 

 

 

Заступник голови постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

 

 

Голова постійної комісії Бобринецької районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики,регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

БЕРГЕР С.В.

 

СЕКРЕТ З.Ф.

 

 

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ