Протокол №2 від 9 березня 2017 року

ПРОТОКОЛ № 2

спільного засідання постійних комісій Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

та з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

від 09 березня 2017 року                                                                         м.Бобринець

 

час проведення: 10.00

місце проведення: в малому залі Бобринецької районної ради

 

На засідання комісії запрошено

(постійна комісія Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення):

 

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                          Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

(постійна комісія Бобринецької районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики,регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою):

 

Голова комісії:                        Секрет Зоя Федорівна

Заступник голови комісії:

Секретар комісії:                    Дерев’янко Марія Миколаївна

Члени комісії:                         Бобух Анатолій Григорович

Корінський Віктор Васильович

Німенко Сергій Іванович

Відсутні: _Рижков О.М., Шевченко С.А., Бобух А.Г., Корінський В.В._

ЗАПРОШЕНІ:

Андалюкевич Олег Володимирович – директор КП “Інженерний центр”;

Торіна Світлана Валеріївна – бухгалтер КП “Інженерний центр”;

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян;

Сорочан Наталія Анатоліївна – завідувач сектора виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення – із пропозицією доручити ведення спільного засідання постійних комісій заступнику голови районної ради Сабліній Н.А.

 

Вела спільне засідання постійних комісій районної ради заступник голови Бобринецької районної ради – Сабліна Наталія Анатоліївна.

Порядок денний:

1.Про розгляд акта проведення службового розслідування.

2.Про розгляд листа Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України від 10 лютого 2017 року № 1266/39/110/01-17, щодо розтрати бюджетних коштів службовими особами КП “Інженерний центр” під час приймання-передачі виконаних робіт по об’єкту "Реконструкція Коротяцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Компаніївського району Кіровоградської області під влаштування дитячого навчального закладу на 20 місць" у 2016 році.

3.Про розгляд звернення Андалюкевича Олега Володимировича про надання копії акта службового розслідування.

 

СЛУХАЛИ:

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради про порядок денний роботи спільного засідання постійних комісій.

Результати голосування:

“За” – 08

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити запропонований порядок денний.

 

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради запропонувала провести спільне засідання комісій за одну годину роботи та надати час: для інформацій – до 15 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи комісії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 08

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

СЛУХАЛИ 1:

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – про надання слова голові комісії з проведення службового розслідування Німенку Сергію Івановичу.

 

ВИСТУПИЛИ:

Німенко С.І., депутат районної ради, голова комісії з проведення службового розслідування – зачитує акт службового розслідування.

Секрет З.Ф., депутат районної ради – із пропозицію про прийняття акта службового розслідування до відома.

Рибачук Н.В., депутат районної ради – із пропозицією погодитись з рекомендацією комісії з проведення службового розслідування про зняття безпідставних звинувачень на адресу директора КП “Інженерний центр” Андалюкевича Олега Володимировича.

Бергер С.В., депутат районної ради – із пропозицію про завершення роботи комісії з проведення службового розслідування та рекомендацією до Андалюкевича О.В. щодо проведення аудиту підприємства за останні три роки.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – поставила на голосування пропозицію про прийняття акта службового розслідування до відома.

Результати голосування:

“За” – 08

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: прийняти акт службового розслідування до відома.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – поставила на голосування пропозицію погодитись з рекомендацією комісії з проведення службового розслідування про зняття безпідставних звинувачень на адресу директора комунального підприємства “Інженерний центр” Андалюкевича Олега Володимировича.

Результати голосування:

“За” – 08

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: погодитись з рекомендацією комісії з проведення службового розслідування про зняття безпідставних звинувачень на адресу директора комунального підприємства “Інженерний центр” Андалюкевича Олега Володимировича.

 

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – поставила на голосування пропозицію про завершення роботи комісії з проведення службового розслідування.

Результати голосування:

“За” – 08

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: завершити роботу комісії з проведення службового розслідування.

 

СЛУХАЛИ 2:

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – довела до відома присутніх, що до районної ради надійшов лист Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України від 10 лютого 2017 року № 1266/39/110/01-17, щодо розтрати бюджетних коштів службовими особами КП “Інженерний центр” під час приймання-передачі виконаних робіт по об’єкту "Реконструкція Коротяцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Компаніївського району Кіровоградської області під влаштування дитячого навчального закладу на 20 місць" у 2016 році.

Наголосила, що лист Управління надійшов поштою і зареєстрований в районній раді 03 березня 2017 року.

Районною радою підготовлено проект відповіді, що пропонується до вашої уваги. (зачитує проект відповіді).

 

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – запропонувала ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Бергер С.В., депутат районної ради – із пропозицію до Андалюкевича О.В. щодо проведення аудиту підприємства за останні три роки.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – із пропозицією доповнити відповідь, що питання “Про звіт про результати фінансово-господарської діяльності КП “Інженерний центр” за 2016 рік” внесено на розгляд десятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання від 24 березня 2017 року.

Німенко С.І., депутат районної ради – із пропозицією доповнити відповідь рекомендацією звертатися Управлінню до Коротяцької сільської ради Компаніївського району Кіровоградської області, як до замовника робіт об’єкту по проекту "Реконструкція ЗОШ І-ІІ ст. с.Коротяк, Компаніївського району, Кіровоградської обл. під влаштування дошкільного навчального закладу на 20 місць", за отриманням необхідної інформації.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – поставила на голосування пропозицію погодитись з проектом відповіді з урахуванням рекомендацій, внесеними членами комісій, та надіслати копію акта службового розслідування.

Результати голосування:

“За” – 08

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: рекомендувати районній раді надати відповідь на лист Управління захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України від 10 лютого 2017 року №1266/39/110/01-17, з урахуванням рекомендацій, та надіслати копію акта службового розслідування.

 

СЛУХАЛИ 3:

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – зачитує звернення директора КП “Інженерний центр” Андалюкевича Олега Володимировича про надання копії акта службового розслідування.

 

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – запропонувала ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Рибачук Н.В., депутат районної ради – із пропозицію погодитись про надання директору КП “Інженерний центр” Андалюкевичу Олегу Володимировичу копії акта службового розслідування.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – поставила на голосування пропозицію про надання директору КП “Інженерний центр” Андалюкевичу Олегу Володимировичу копії акта службового розслідування.

Результати голосування:

“За” – 08

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: надати директору КП “Інженерний центр” Андалюкевичу О.В. копію акта службового розслідування.

 

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – оголосила, що питання, які було внесено на розгляд спільного засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою, розглянуто.

Подякувала за роботу.

 

 

 

Голови постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

 

 

Голова постійної комісії Бобринецької районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики,регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

КРУТЬКО Ю.М.

 

СЕКРЕТ З.Ф.

 

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

  • Урочисто вітали освітян району з професійним святом
  • Працювала постійна профільна комісія райради
  • Відбулося чергове засідання оргкомітету
  • На обласному засіданні колегії розглянули питання підготовки до нового опалювального сезону
  • Вітали зі святом людей похилого віку

До уваги громадян

Офіс реформ