Протокол № 2 від 30 січня 2018 року

Протокол № 2

засідання постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

від 30 січня 2018 року                                                                        м.Бобринець

 

час проведення: 10.00

місце проведення: мала зала Бобринецької районної ради

 

На засіданні комісії запрошено:

Голова комісії:                              Секрет Зоя Федорівна

Заступник голови комісії:           Німенко Сергій Іванович

Секретар комісії:                          Деревянко Марія Миколаївна

Члени комісії:                                Бобух Анатолій Григорович

Корінський Віктор Васильович

Відсутні: ___Дерев’янко М.М.(служба в АТО), Німенко С.І.______

ЗАПРОШЕНІ:

Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради;

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради.

 

Працівники виконавчого апарату районної ради:

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян.

 

Веде засідання Секрет Зоя Федорівна – голова постійної комісії.

 

СЛУХАЛИ: Секрет З.Ф. “Про порядок денний роботи постійної комісії”.

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – запропонувала наступний порядок денний:

1. Про розгляд звернення депутата Бобринецької міської ради Гранкіна Вадима Володимировича щодо надання в оренду приміщення бувшої друкарні, розташованої по вул.Соборна (Луначарського), 78, у м.Бобринець, Товариству з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день”.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради.

2. Про розгляд звернення депутата Бобринецької міської ради Гранкіна Вадима Володимировича щодо розташування пам’ятника учасникам АТО.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради.

 

3. Про погодження відрядження голови Бобринецької районної ради Гадемської О.А. з 12 по 16 лютого 2018 року в м.Вільнюс за підтримки посольства Литви в Україні для участі в українсько-литовському семінарі “Удосконалення системи комунікацій як фактор розвитку кадрового потенціалу органів державного управління у сфері надання адміністративних послуг” за власні кошти.

Інформує Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити запропонований порядок денний.

Хто за порядок денний прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 03

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 03

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити запропонований порядок денний.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – запропонувала провести засідання постійної комісії без перерви за 30 хв. роботи та надати час: для інформацій – до 15 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд інших питань – до 5 хвилин по кожному питанню.

Результати голосування:

“За” – 03

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 03

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: затвердити регламент засідання постійної комісій районної ради.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – про початок засідання постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою.

 

СЛУХАЛИ 1: Про розгляд звернення депутата Бобринецької міської ради Гранкіна Вадима Володимировича щодо надання в оренду приміщення бувшої друкарні, розташованої по вул.Соборна (Луначарського), 78, у м.Бобринець, Товариству з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день”.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради.

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – запропонувала виступити.

 

ВИСТУПИЛИ:

Секрет З.Ф., депутат районної ради – довела до відома членів комісії про численні звернення громадян щодо господарської діяльності Леуса І.С., а саме використання приміщень бувшої друкарні. Відмітила, що співзасновниками районної газети “Честь хлібороба” ще є райдержадміністрація, районна рада та колектив редакції.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – довела до відома депутатів, що районною радою проводиться робота по правовому врегулюванню питання надання в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, а саме: проведено інвентаризацію майна бувшої друкарні та розробляється Порядок проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району.

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – поставила на голосування пропозицію рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради підготувати відповідь запитувачу щодо винесення для колегіального розгляду на сесії районної ради питання про оренду приміщення бувшої друкарні, розташованої по вул.Соборна (Луначарського), 78, у м.Бобринець, є передчасним.

Результати голосування:

“За” – 03

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 03

Всього проголосувало:

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 1: рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради підготувати відповідь запитувачу щодо винесення для колегіального розгляду на сесії районної ради питання про оренду приміщення бувшої друкарні, розташованої по вул.Соборна (Луначарського), 78, у м.Бобринець, є передчасним.

 

СЛУХАЛИ 2: Про розгляд звернення депутата Бобринецької міської ради Гранкіна Вадима Володимировича щодо розташування пам’ятника учасникам АТО.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради.

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – запропонувала виступити.

 

ВИСТУПИЛИ:

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – довела до відома депутатів, що відповідно до наказу Державного комітету України з будівництва та архітектури та Міністерства культури і мистецтв України від 30.11.2004 року №231/806 “Про затвердження Порядку спорудження (створення) пам'ятників і монументів” існують певні законодавчо визначені кроки вирішення порушеного питання. Дане питання порушено перед міською радою головою громадської організації “Ветерани кордону” Абашонковим В.М., головою районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Тосіком М.І., головою громадської організації “Учасники антитерористичної операції Бобринецького району” Каліщуком І.Л. та створено оргкомітет. Запропонувала, що у разі надходження із міської ради пропозиції щодо розміщення пам’ятника полеглим воїнам та учасникам АТО саме на площі біля адмінприміщення за адресою по вул.Незалежності, 80, у м.Бобринець, що є спільною власністю територіальних громад району, її буде внесено для колегіального розгляду на сесії районної ради.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – запропонувала розмістити пам’ятник біля школи мистецтв (бувший пам’ятник Леніну).

Корінський В.В., депутат районної ради – озвучив три пропозиції розміщення пам’ятника, це: площа біля адмінприміщення, парк та біля школи мистецтв. Запропонував провести обговорення, щоб жителі самі визначилися з місцем розташування пам’ятника учасникам АТО.

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – поставила на голосування пропозицію рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради підготувати відповідь запитувачу про те, що у разі надходження із міської ради пропозиції щодо розміщення пам’ятника полеглим воїнам та учасникам АТО саме на площі біля адмінприміщення за адресою по вул.Незалежності, 80, у м.Бобринець, що є спільною власністю територіальних громад району, її буде внесено для колегіального розгляду на сесії районної ради.

Результати голосування:

“За” – 03

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 03

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 2: рекомендувати виконавчому апарату Бобринецької районної ради підготувати відповідь запитувачу про те, що у разі надходження із міської ради пропозиції щодо розміщення пам’ятника полеглим воїнам та учасникам АТО саме на площі біля адмінприміщення за адресою по вул.Незалежності, 80, у м.Бобринець, що є спільною власністю територіальних громад району, її буде внесено для колегіального розгляду на сесії районної ради.

 

СЛУХАЛИ 3: Про погодження відрядження голови Бобринецької районної ради Гадемської О.А. з 12 по 16 лютого 2018 року в м.Вільнюс за підтримки посольства Литви в Україні для участі в українсько-литовському семінарі “Удосконалення системи комунікацій як фактор розвитку кадрового потенціалу органів державного управління у сфері надання адміністративних послуг” за власні кошти.

Інформує Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради.

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – запропонувала виступити.

 

ВИСТУПИЛИ:

Секрет З.Ф., Корінський В.В., депутати районної ради – запропонували погодити відрядження за кордон Гадемської О.А. за власні кошти.

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії – поставила на голосування пропозицію погодити відрядження голови Бобринецької районної ради Гадемської О.А. з 12 по 16 лютого 2018 року в м.Вільнюс за підтримки посольства Литви в Україні для участі в українсько-литовському семінарі “Удосконалення системи комунікацій як фактор розвитку кадрового потенціалу органів державного управління у сфері надання адміністративних послуг” за власні кошти:

Результати голосування:

“За” – 03

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 03

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 3: погодити відрядження голови Бобринецької районної ради Гадемської О.А. з 12 по 16 лютого 2018 року в м.Вільнюс за підтримки посольства Литви в Україні для участі в українсько-литовському семінарі “Удосконалення системи комунікацій як фактор розвитку кадрового потенціалу органів державного управління у сфері надання адміністративних послуг” за власні кошти.

 

 

Секрет З.Ф., голова постійної комісії

Шановні депутати, питання, які було внесено на розгляд постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою розглянуто.

Дякую вам за роботу.

 

Голова постійної комісії                                                                       З.СЕКРЕТ

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

  • Василівці прийняли естафету пам'яті
  • Підготовка до відзначення Дня визволення України від фашистських загарбників
  • Відбулося засідання щодо попередження торгівлі людьми
  • Засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків
  • Щирі вітання захисникам України!

До уваги громадян

Офіс реформ