Рішення №2 від 26 лютого 2018 року

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Постійна комісія Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від “_26_”__лютого__ 2018_ року                                                               №_2_

 

м.Бобринець

 

Про розгляд питань

 

Відповідно до статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

 

постійна комісія

ВИРІШИЛА:

 

1. Підтримати експертний висновок щодо регуляторного впливу регуляторного акта – проекту рішення районної ради “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району”.

2. Рекомендувати виконавчому апарату районної ради направити проект регуляторного акту “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району” з аналізом регуляторного впливу та експертним висновком постійної комісії Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення до Державної регуляторної служби України для отримання пропозицій по удосконаленню проекту відповідно до принципів державної регуляторної політики.

3. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації та керівникам районних установ:  начальнику відділу культури і туризму Бобринецької районної державної адміністрації Гребень Л.О., директору комунальної установи “Спортивний комплекс “Олімпієць” Клюй Ю.А., начальнику відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Трушкіну О.А., головному лікарю Бобринецької центральної районної лікарні Семенюк Л.В., начальнику відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Різуну О.Л. до 21 березня 2018 року виконати пункт 21 рішення чотирнадцятої сесії районної ради від 21 грудня 2017 року № 272 “Про районний бюджет на 2018 року”, а саме здійснити заходи по перереєстрації установи.

4. Головному лікарю Бобринецької центральної районної лікарні Семенюк Л.В. та начальнику відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Різуну О.Л. бути готовим доповісти на шістнадцятій сесії районної ради 21 березня 2018 року з питання зарахування податку на доходи фізичних осіб на території сільських рад району.

5. Зобов’язати районну державну адміністрацію доопрацювати та до 20 березня 2018 року подати до районної ради Методику розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району в частині збільшення розміру плати за оренду майна.

 

 

 

Заступник голови постійної комісії                                    С.БЕРГЕР

 

Секретар постійної комісії                                                  Л.ОЛЕКСІЄНКО

 

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ