Протокол №8 від 28 серпня 2018 року

Протокол № 8

засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

від 28 серпня 2018 року                                                                  м.Бобринець

 

час проведення: 10.00                                                місце проведення: мала зала районної ради

 

Запрошено:

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                            Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

 

Відсутні: __-___________________________________

 

ЗАПРОШЕНІ:

Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради;

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови районної ради;

Тертичний Олег Васильович – голова Бобринецької районної державної адміністрації; (відрядження)

Сопільняк Людмила Олексіївна – заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації;

Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації;

Різун Олексій Леонідович – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації; (лікарняний)

Почтар Альона Анатоліївна – начальник відділу управління персоналом апарату Бобринецької районної державної адміністрації;

Кубенко Наталія Володимирівна – головний лікар комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради;

Філіпова Любов Петрівна – лікар-статист комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради;

Яновська Ірина Василівна – методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

Стрельцова Тетяна Петрівна – виконуюча обов’язки завідуючої районним медичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації;

Семенюк Лариса Віталіївна – головний лікар Бобринецької центральної районної лікарні;

Німенко Сергій Іванович – заступник голови постійної комісії районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою;

Висоцький Валентин Іванович – перший заступник міського голови.

 

Працівники виконавчого апарату районної ради:

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян Бобринецької районної ради.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Про звіт про виконання районного бюджету за січень-червень 2018 року.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 

ІІ. Про розгляд питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради.

 

ІIІ. Про розгляд питань, які пропонуються розглянути на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та включення їх до порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради.

 

ІV. Про розгляд листів.

 

СЛУХАЛИ:

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію про затвердження порядку денного засідання комісії.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: погодитись з порядком денним роботи комісії.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував затвердити регламент роботи комісії, а саме провести засідання комісії за 1 годину 30 хвилин та надати час: для інформацій – до 10 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи комісії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити регламент роботи комісії.

 

СЛУХАЛИ І:

Про звіт про виконання районного бюджету за січень-червень 2018 року.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: _Цесарський А.Ю._______________

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував інформацію начальника фінансового управління районної державної адміністрації Нестеренко Л.М. “Про звіт про виконання районного бюджету за січень-червень 2018 року” взяти до відома, прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ І: інформацію начальника фінансового управління районної державної адміністрації Нестеренко Л.М. “Про звіт про виконання районного бюджету за січень-червень 2018 року” взяти до відома.

 

СЛУХАЛИ ІІ:

Про розгляд питань (розданий депутатам), які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – вніс пропозицією погодитись з переліком питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

Немає.

 

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: погодитись з уточненим переліком питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання (додається).

 

СЛУХАЛИ ІІІ:

Про розгляд питань, які пропонуються розглянути на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та включення їх до порядку денного пленарного засідання дев’ятнадцятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання:

 

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

1. Про погодження призначення на посаду директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Бобринецької районної ради Яновської Ірини Василівни.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА.

2. Про звільнення з посади головного лікаря комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради Кубенко Наталії Володимирівни.

Інформує Почтар А.А. – начальник відділу управління персоналом апарату Бобринецької районної державної адміністрації.

3. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Л.М. – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

4. Про створення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради.

Інформує Сопільняк Л.О. – заступник голови Бобринецької райдержадміністрації.

5. Про створення освітнього округу, визначення опорного закладу загальної середньої освіти та реорганізацію навчальних закладів.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.

6. Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував перейти до розгляду вказаних питань.

 

СЛУХАЛИ 1: Про погодження призначення на посаду директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Бобринецької районної ради Яновської Ірини Василівни.

Проінформувала Стрельцова Тетяна Петрівна – виконуюча обов’язки завідуючої районним медичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – надав слово Яновській Ірині Василівні.

 

ВИСТУПИЛИ:

Яновська Ірина Василівна, методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації – із промовою.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: _Рибачук Н.В., Сопільняк Л.О., Бергер С.В. та Крутько Ю.М. підтримали пропозицію про укладення контракту строком на один рік._

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію про укладення з Яновською І.В. контракту строком на один рік.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про погодження призначення на посаду директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Бобринецької районної ради Яновської Ірини Василівни” з урахуванням рекомендацій та внести його на пленарне засідання 19 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 29 серпня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 1: внести питання “Про погодження призначення на посаду директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Бобринецької районної ради Яновської Ірини Василівни” на розгляд пленарного засідання 19 сесії районної ради.

 

СЛУХАЛИ 2: Про звільнення з посади головного лікаря комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради Кубенко Наталії Володимирівни.

Інформує Почтар Альона Анатоліївна – начальник відділу управління персоналом апарату Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: _Гадемська О.А., Сопільняк Л.О._________________

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про звільнення з посади головного лікаря комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради Кубенко Наталії Володимирівни” та внести його на пленарне засідання 19 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 29 серпня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 2: внести питання “Про звільнення з посади головного лікаря комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради Кубенко Наталії Володимирівни” на розгляд пленарного засідання 19 сесії районної ради.

 

СЛУХАЛИ 3: Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – про розгляд листів:

1. Клопотання комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” від 27 червня 2018 року №№ 349/01-16 щодо додаткового виділення коштів.

2. Клопотання Бобринецького районного відділу управління ДСНС України у Кіровоградській області від 19 липня 2018 року № 01-182/23-34 щодо виділення додаткових обсягів фінансування заходів “Районної програми цивільного захисту Бобринецького району на 2016-2020 роки”.

3. Клопотання Бобринецької центральної районної лікарні від 23 серпня 2018 року № 743 щодо додаткового виділення коштів.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Бергер С.В., депутат районної ради – із запитання щодо роз’яснення про кошти для сільських рад на виготовлення нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю-роз’ясненням.

Олексієнко Л.Й., депутат районної ради – із зверненням до голови бюджетної комісії щодо дотримання обіцянки узгодити з міською радою питання співфінансування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецького району. Із запитанням до першого заступника міського голови Висоцького В.В., чому міський голова Сніжко В.В. одноособово вирішив не виконувати грудневе рішення міської ради про виділення коштів на співфінансування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецького району в сумі 250,0 тис.грн.

Висоцький В.В., перший заступник міського голови – із відповіддю, що керівництво територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецького району не надало розрахунки.

Гадемська О.А., голова районної ради – наголосила, що відповідні розрахунки були надані ще в грудні 2017 року до прийняття міською радою рішення про виділення коштів на співфінансування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецького району.

Семенюк Л.В., головний лікар центральної районної лікарні – із запитання до першого заступника міського голови Висоцького В.В., чому одноособово міською радою вирішено здійснити перерозподіл коштів на придбання ліків для Бобринецької ЦРЛ.

Кубенко Н.В., головний лікар комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” – про критичну ситуацію щодо забезпечення пацієнтів, що потребують інсулінотерапію.

Німенко С.І., депутат районної ради – про обіцянку першого заступника голови обласної державної адміністрації Коваленка С.П. провести аудит використання коштів районного бюджету і міського бюджету та оголосити результати громадськості.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік” та внести його на пленарне засідання 19 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 29 серпня 2018 року з урахуванням рекомендацій РДА.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 3: 1) внести питання “Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік” на розгляд пленарного засідання 19 сесії районної ради з урахуванням рекомендацій РДА.

2) Клопотання комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” від 27 червня 2018 року №№ 349/01-16 щодо додаткового виділення коштів врахувати при коригуванні бюджету.

3) Клопотання Бобринецького районного відділу управління ДСНС України у Кіровоградській області від 19 липня 2018 року № 01-182/23-34 щодо виділення додаткових обсягів фінансування заходів “Районної програми цивільного захисту Бобринецького району на 2016-2020 роки” врахувати при коригуванні бюджету.

4) Клопотання Бобринецької центральної районної лікарні від 23 серпня 2018 року № 743 щодо додаткового виділення коштів врахувати при коригуванні бюджету.

 

СЛУХАЛИ 4: Про створення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради.

Інформує Сопільняк Людмила Олексіївна – заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – із запитання про склад конкурсної комісії.

Сопільник Л.О., заступник голови райдержадміністрації – із відповіддю, що порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора Підприємства визначено постановою КМУ від 27 грудня 2017 року № 1094.

Гадемська О.А., голова районної ради – із пропозицію, що до складу конкурсної комісії повинні входити не менше 1/3 представників Засновника (Власника). Голова конкурсної комісії має бути представником Засновника (Власника). Поцікавилася станом готовності передавального акта від комунального лікувального закладу “Центру первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради до комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради.

Кубенко Н.В., головний лікар комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” – підтвердила готовність передавального акта від комунального лікувального закладу “Центру первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради до комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради” з урахуванням рекомендацій та внести його на пленарне засідання 19 сесії районної ради 29 серпня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

ВИРІШИЛИ 4: внести питання “Про створення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради” на розгляд пленарного засідання 19 сесії районної ради з урахуванням рекомендацій.

 

СЛУХАЛИ 5: Про створення освітнього округу, визначення опорного закладу загальної середньої освіти та реорганізацію навчальних закладів.

Проінформувала Стрельцова Тетяна Петрівна – виконуюча обов’язки завідуючої районним медичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: _Цесарський А.Ю., Сопільняк Л.О., Олексієнко Л.Й., Бергер С.В., Рибачук Н.В., Сабліна Н.А._______________________________

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про створення освітнього округу, визначення опорного закладу загальної середньої освіти та реорганізацію навчальних закладів” та внести його на пленарне засідання 19 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 29 серпня 2018 року з урахуванням рекомендацій.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

ВИРІШИЛИ 5: внести питання “Про створення освітнього округу, визначення опорного закладу загальної середньої освіти та реорганізацію навчальних закладів” на розгляд пленарного засідання 19 сесії районної ради з урахуванням рекомендацій.

 

СЛУХАЛИ 6: Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді.

Проінформувала Стрельцова Тетяна Петрівна – виконуюча обов’язки завідуючої районним медичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Бергер С.В., депутат районної ради – про можливість створення в майбутньому опорного освітнього закладу району на базі навчально-виховний комплекс “Бобринецька гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1” Бобринецької районної ради.

Сабліна Н.А., заступник районної ради – із запитанням до першого заступника міського голови Висоцького В.І., чи готова міська рада прийняти бюджетні установи.

Висоцький В.І., перший заступник міського голови – відповідно до рішення тридцять п’ятої сесії Бобринецької міської ради від 30 травня 2018 року № 1571 міська рада надає згоду на прийняття у власність нерухомого майна та матеріальних цінностей спільної власності територіальних громад сіл та міста району.

Бергер С.В., депутат районної ради – із запитанням до першого заступника міського голови Висоцького В.І., чому не підписані договори про використання майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району між міською радою та відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Гадемська О.А., голова районної ради – із пропозицією про передачу на цій сесії бюджетних установ до міської ради, а на наступну – майна.

Бергер С.В., депутат районної ради – із пропозиціє не вносити питання на розгляд сесії.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію не вносити на розгляд пленарного засідання 19 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 29 серпня 2018 року питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді”.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

ВИРІШИЛИ 6: не вносити питання “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді” на розгляд пленарного засідання 19 сесії районної ради.

 

СЛУХАЛИ ІV: Про розгляд листів.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – зачитав колективне звернення батьків хореографічного колективу “Імпульс” учнів комунального закладу Бобринецької дитячої школи мистецтв Бобринецької районної ради від 22 серпня 2018 року.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: _Німенко С.І.__________________________

ВИРІШИЛИ: відповідно до пункту 8 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” рекомендувати виконавчому апарату районної ради направити дане рішення постійної комісії голові Бобринецької районної державної адміністрації Тертичному О.В. заслухати інформацію про звіт про результати фінансово-господарської діяльності закладів культури району на пленарному засіданні районної ради, а саме:

комунальний заклад Бобринецька дитяча школа мистецтв Бобринецької районної ради;

комунальний заклад Бобринецька районна бібліотека для дорослих Бобринецької районної ради;

комунальний заклад “Бобринецька районна дитяча бібліотека” Бобринецької районної ради;

комунальний заклад “Бобринецький районний краєзнавчий музей імені Миколи Смоленчука” Бобринецької районної ради;

районний Будинок культури.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – зачитав лист Бобринецької міської ради від 20 липня 2018 року №03-41/910/1 щодо передачі комплексу будівель, розташованого у м.Бобринець, вул.Соборна, 78, в оренду Бобринецькій міській раді.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Німенко С.І., депутат районної ради – вніс пропозицію запропонувати міській раді взяти участь у конкурсі після його оголошення.

Висоцький В.І., перший заступник міського голови – із зауваженнями, що відповідно глави 26 Цивільного кодексу України міська рада має право спільної сумісної власності на комплекс будівель, розташованого у м.Бобринець, вул.Соборна, 78.

Гадемська О.А., голова районної ради – із пропозицією уповноважити районну раду звернутися до суду з питання оскарження рішення тридцять п’ятої сесії Бобринецької міської ради від 30 травня 2018 року № 1570 “Про об’єкти нерухомого майна комунальної власності” в частині затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна, що належать Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді та територіальним громадам сіл Бобринецького району на праві спільної власності.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію рекомендувати міській раді після оголошення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району, а саме комплексу будівель, розташованого у м.Бобринець, вул.Соборна, 78, взяти в ньому участь.

Результати голосування:

“За” – 07

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: рекомендувати міській раді після оголошення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району, а саме комплексу будівель, розташованого у м.Бобринець, вул.Соборна, 78, взяти в ньому участь.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію уповноважити голову Бобринецької районної ради звернутися до суду з питання оскарження рішення тридцять п’ятої сесії Бобринецької міської ради від 30 травня 2018 року № 1570 “Про об’єкти нерухомого майна комунальної власності” в частині затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна, що належать Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді та територіальним громадам сіл Бобринецького району на праві спільної власності.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 01 (Цесарський А.Ю.)

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 07

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: уповноважити голову Бобринецької районної ради звернутися до суду з питання оскарження рішення тридцять п’ятої сесії Бобринецької міської ради від 30 травня 2018 року № 1570 “Про об’єкти нерухомого майна комунальної власності” в частині затвердження Переліку об’єктів нерухомого майна, що належать Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді та територіальним громадам сіл Бобринецького району на праві спільної власності.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – відмітив, що всі питання, які були внесено на розгляд постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення розглянуто і подякував за роботу.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                    Ю.КРУТЬКО

Секретар постійної комісії                                                Л.ОЛЕКСІЄНКО

 

 

ПЕРЕЛІК

питань, які вносяться на розгляд дев’ятнадцятої сесії районної ради

від “_29_” _серпня_ 2018 року

 

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

1. Про погодження призначення на посаду директора комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Бобринецької районної ради Яновської Ірини Василівни.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.

2. Про звільнення з посади головного лікаря комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради Кубенко Наталії Володимирівни.

Інформує Почтар А.А. – начальник відділу управління персоналом апарату Бобринецької районної державної адміністрації.

Вносить голова Бобринецької районної ради:

3. Про інформацію про результати діяльності Бобринецького відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури за І півріччя 2018 року.

Інформує Дьолог Віталій Володимирович – керівник Новоукраїнської місцевої прокуратури.

Співдоповідач Кобзаренко Максим Олексійович – перший заступник керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури.

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

4. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Л.М. – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

5. Про створення комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради.

Інформує Сопільняк Л.О. – заступник голови райдержадміністрації.

6. Про створення освітнього округу, визначення опорного закладу загальної середньої освіти та реорганізацію навчальних закладів.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.

7. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок.

Інформує Гончарук О.В. – начальник Відділу у Бобринецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.

8. Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна у власність Бобринецькій міській раді.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.

Вносить голова Бобринецької районної ради:

9. Про звіт голови Бобринецької районної ради за період повноважень 2017 року.

Інформує Гадемська О.А. – голова Бобринецької районної ради.

10. Різне.

 

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ