Протокол №5 від 26 жовтня 2017 року

Протокол № 5

засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

від 26 жовтня 2017 року                                                                  м.Бобринець

 

час проведення: 10.00

місце проведення: мала зала Бобринецької районної ради

 

Запрошено:

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                          Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

 

Відсутні: __Рижков О.М.___________________

ЗАПРОШЕНІ:

Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради;

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради;

Мельник Валентин Іванович – перший заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації;

Леус Ігор Сергійович – директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день”;

Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації;

Різун Олексій Леонідович – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

Депутати районної ради:

1.Бобух Анатолій Григорович

2.Гура Валентина Григорівна

3.Косенко Сергій Опанасович

4.Німенко Сергій Іванович

5.Романюк Віктор Арсенович

6.Секрет Зоя Федорівна

7. Цесарська Лариса Наумівна

Працівники виконавчого апарату районної ради:

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян Бобринецької районної ради.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про розгляд проекту розпорядження голови Бобринецької районної державної адміністрації “Про розподіл додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету районному бюджету на 2017 рік” від __ жовтня 2017 року № _____ та погодження з пропозиціями районної державної адміністрації щодо розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету районному бюджету на 2017 рік.

2. Про виконання пункту 2 рішення дванадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 19 вересня 2017 року № 249 “Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради” щодо створення комісії по передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради.

3. Про хід виконання рішення восьмої сесії районної ради сьомого скликання від 21 грудня 2016 року № 191 “Про реформування друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день”.

4. Про розгляд листа директора (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” Леуса Ігоря Сергійовича від 28 вересня 2017 року № 43 щодо врегулювання майнових питань.

5. Про хід виконання рішення одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 16 червня 2017 року № 224 “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна в тимчасове користування Бобринецькій міській раді терміном на один рік”.

 

 

СЛУХАЛИ:

Крутько Ю.М., голова комісії – зазначив, що кворум для проведення засідання комісії є – з 7 членів є присутніми 6.

Поставив на голосування пропозицію стосовно затвердження порядку денного засідання комісії.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: погодитись з порядком денним роботи комісії.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував затвердити регламент роботи комісії, а саме провести засідання комісії за 30 хвилин та надати час: для інформацій – до 10 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи комісії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: затвердити регламент роботи комісії.

 

СЛУХАЛИ 1: Про розгляд проекту розпорядження голови Бобринецької районної державної адміністрації “Про розподіл додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету районному бюджету на 2017 рік” від __ жовтня 2017 року № _____ та погодження з пропозиціями районної державної адміністрації щодо розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету районному бюджету на 2017 рік.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна, начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації – запропонувала затвердити розподіл додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету районному бюджету у сумі 145,1 тис. грн. (код доходів 410342) між розпорядниками коштів районного бюджету, а саме: 0312010 "Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню" – 109,5 тис.грн.; 0312214 "Забезпечення централізованих заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет" – 35,6 тис.грн.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __Рибачук Н.В., Шевченко С.А.______________

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з пропозицією Бобринецької районної державної адміністрації щодо розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету районному бюджету на 2017 рік.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 1: погодитись з пропозицією Бобринецької районної державної адміністрації щодо розподілу додаткового обсягу медичної субвенції з державного бюджету районному бюджету на 2017 рік.

 

СЛУХАЛИ 2: Про виконання пункту 2 рішення дванадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 19 вересня 2017 року № 249 “Про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради” щодо створення комісії по передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради.

 

Шановні депутати районної ради та присутні!

Відповідно до статей 43, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 5, 9 Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації”, рішення тринадцятої сесії Бобринецької районної ради шостого скликання від 30 березня 2012 року № 158 “Про ефективність використання майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району”, рішення восьмої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання від 21 грудня 2016 року № 191 “Про реформування друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день”, з метою здійснення ефективного управління нерухомим майном, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та міста району, враховуючи клопотанння ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” від 20 липня 2017 року № 33 рішенням районної ради 19 вересня 2017 року № 249 вирішено передати комплекс будівель, що знаходиться за адресою: м.Бобринець, вул.Соборна (Луначарського), 78, що є майном спільної власності територіальних громад сіл та міста району, з балансу Товариства з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” на баланс Бобринецької районної ради (приміщення двоповерхове; склад-гараж; огорожа ж/бетонна; туалет).

Пунктом 2 цього рішення вирішено зобов’язати постійну комісію Бобринецької районної ради з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення створити комісію по передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району до Бобринецької районної ради.

Товариству з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” та Бобринецькій районній раді здійснити заходи пов’язані з виконанням прийнятого рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала депутатам визначитись в кількісному складі комісії та пропонувати кандидатури.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував створити комісію в кількості 5 чоловік.

Рибачук Н.В., депутат районної ради – запропонувала включити до складу комісії та обрати головою Німенка Сергія Івановича.

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала включити до складу комісії бухгалтерів.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував включити до складу комісії та обрати заступником комісії Олексієнко Людмилу Йосипівну.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – запропонувала включити до складу комісії Рибачук Надію Володимирівну.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію створити комісію по передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району з балансу Товариства з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” на баланс Бобринецької районної ради у складі:

Голова комісії: Німенко Сергій Іванович – депутат районної ради;

Заступник голови комісії: Олексієнко Людмила Йосипівна – депутат районної ради;

Члени комісії: Денисова Наталія Олександрівна – головний бухгалтер районної ради;

Єфіменко Галина Станіславівна – бухгалтер ТОВ “Бобринецьке РВО “Новий день”;

Рибачук Надія Володимирівна – депутат районної ради.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 2: створити комісію по передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району з балансу Товариства з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” на баланс Бобринецької районної ради у складі:

Голова комісії: Німенко Сергій Іванович – депутат районної ради;

Заступник голови комісії: Олексієнко Людмила Йосипівна – депутат районної ради;

Члени комісії: Денисова Наталія Олександрівна – головний бухгалтер районної ради;

Єфіменко Галина Станіславівна – бухгалтер ТОВ “Бобринецьке РВО “Новий день”;

Рибачук Надія Володимирівна – депутат районної ради.

 

СЛУХАЛИ 3: Про хід виконання рішення восьмої сесії районної ради сьомого скликання від 21 грудня 2016 року № 191 “Про реформування друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день”.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради.

 

Шановні депутати районної ради та присутні!

Відповідно до частини 2 статті 43, частин 4, 5 статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 2,7, 8 Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації”, статей 20, 21 Закону України “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”, Цивільного та Господарського кодексів України, постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження переліку друкованих засобів масової інформації та редакцій, реформування яких здійснюється на першому етапі”, від 23.11.2016 року № 848, на підставі клопотанння Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” від 30 листопада 2016 року № 37, з метою дотримання вимог Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації” рішенням восьмої сесії районної ради від 21 грудня 2016 року № 191 “Про реформування друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого обєднання “Новий день” вирішено укласти угоду про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” після її перетворення відповідно до вимог Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації” та вимог цивільного законодавства України у суб’єкт господарювання.

Пунктом 2 рішення покладено на головного редактора Леуса Ігоря Сергійовича виконання функцій комісії з перетворення редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день”.

Пунктом 3 рішення вирішено головному редактору редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” Леусу Ігорю Сергійовичу:

3.1.Після прийняття рішення провести процедуру реорганізації РВО “Новий день” шляхом перетворення редакції з дотриманням вимог чинного законодавства України.

3.2.У встановлений строк з дня прийняття рішення повідомити державного реєстратора про реорганізацію юридичної особи редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” шляхом її перетворення та в подальшому подати в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів.

Встановити, що строк для заявлення кредиторських вимог становить два місяці з дня прийняття цього рішення.

3.3.Після державної реєстрації та внесення до Єдиного державного реєстру відповідних записів про перетворення редакції подати заяву про перереєстрацію друкованого засобу масової інформації в порядку, визначеному Законом України “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Леус І.С., директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” – зауважив, щоб укласти угоду про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” необхідно узгодити майнові питання.

Гадемська О.А., голова районної ради – наголосила, що на момент реорганізації юридичної особи редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” шляхом її перетворення на балансі не повинно було бути майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району. Згідно дорожньої карти реформування державних та комунальних друкованих засобів масової інформації укладання угоди про зміну складу співзасновників друкованого ЗМІ має бути у тижневий строк після реєстрації перетвореного підприємства, а Ви здійснили реєстрацію 30 травня 2017 року.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – зачитує інформацію, висвітлену громадською організацією "Медіапростір Україна", про аналіз ходу реформування ЗМІ станом на 01 жовтня 2017 року, а саме: “На Кіровоградщині з двадцяти восьми комунальних видань сім повністю закінчили процес реформування. У судовому порядку вирішується питання про безоплатну передачу майна Бобринецької районної ради ТОВ Бобринецьке РВО “Новий день”. Депутати місцевої ради відмовили безоплатно передавати майно новоствореному реформованому колективу.”

Леус І.С., директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” – із роз’ясненнями про спотвореність фактів, що викладені в замітці. Із твердженням, що надавав іншу інформацію.

Гадемська О.А., голова районної ради – наголосила про незаконне використання майна після реєстрації перетвореного підприємства.

Бергер С.В., депутат районної ради – про передавальний акт.

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала укласти угоду про зміну складу співзасновників друкованого ЗМІ, на наступній сесії вирішити питання передачі у найм (оренду) приміщення, в якому на час реформування розташовувалася редакція, питання надання згоди на безоплатну передачу майна вирішити з урахуванням рішення тринадцятої сесії районної ради шостого скликання від 30 березня 2012 року № 158, а над проблемним питанням передачі у найм (оренду) майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району спільно попрацювати.

Леус І.С., директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” – зачитав пункт 4 статті 14 Закону України “Про реформування державних у комунальних друкованих засобів масової інформації”, а саме: “Закони та інші нормативно-правові акти, прийняті до набрання чинності цим Законом, застосовуються у частині, що не суперечить цьому Закону”.

Гадемська О.А., голова районної ради – зачитує із Зведеного переліку державних у комунальних друкованих ЗМІ та редакцій, що реформуються, де вказана площа приміщення, в якому на час реформування розташовувалася редакція, а саме: 113 кв.м.

Німенко С.І., депутат районної ради – довів до відома присутніх сутність рішення тринадцятої сесії районної ради шостого скликання від 30 березня 2012 року № 158 та закликав діяти згідно чинного законодавства. Тобто, укласти з Товариством з обмеженою відповідальністю “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” договір оренди за користування нерухомим майном спільної власності територіальних громад сіл та міста району, а саме: комплекс будівель, що розташовано по вул.Соборна (Луначарського), 78, у м.Бобринець відповідно до Методики розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району.

Крутько Ю.М., голова комісії – підтримав діяти в межах чинного законодавства.

Шевченко С.А., голова райдержадміністрації, депутат районної ради – про наявність право установчих документів на приміщення та земельну ділянку по вул.Соборна (Луначарського), 78, в м.Бобринець, що є майном спільної власності територіальних громад сіл та міста району.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію рекомендувати співзасновникам укласти угоду про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” після її перетворення відповідно до вимог Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації” та вимог цивільного законодавства України у суб’єкт господарювання.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 01 (Олексієнко Л.Й.)

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 3: рекомендувати співзасновникам укласти угоду про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації газети “Честь хлібороба” та редакції Бобринецького редакційно-видавничого об’єднання “Новий день” після її перетворення відповідно до вимог Закону України “Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації” та вимог цивільного законодавства України у суб’єкт господарювання.

 

СЛУХАЛИ 4: Про розгляд листа директора (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” Леуса Ігоря Сергійовича від 28 вересня 2017 року № 43 щодо врегулювання майнових питань.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – зачитує листа директора (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” Леуса Ігоря Сергійовича від 28 вересня 2017 року № 43 щодо врегулювання майнових питань.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – надав слово директору (головному редактору) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” Леусу Ігорю Сергійовичу.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала на наступній сесії вирішити питання передачі у найм (оренду) приміщення, в якому на час реформування розташовувалася редакція, питання надання згоди на безоплатну передачу майна вирішити з урахуванням рішення тринадцятої сесії районної ради шостого скликання від 30 березня 2012 року № 158, а над проблемним питанням передачі у найм (оренду) майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району спільно попрацювати.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію рекомендувати виконавчому апарату районної ради підготувати на чергову сесію наступні питання:

1) Про надання згоди на безоплатну передачу майна.

2) Про передачу у найм (оренду) приміщення, в якому на час реформування розташовувалася редакція.

3) Питання “Про передачу у найм (оренду) майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району” відкласти на доопрацювання.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 4: рекомендувати виконавчому апарату районної ради підготувати на чергову сесію наступні питання:

1) Про надання згоди на безоплатну передачу майна.

2) Про передачу у найм (оренду) приміщення, в якому на час реформування розташовувалася редакція.

3) Питання “Про передачу у найм (оренду) майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району” відкласти на доопрацювання.

 

СЛУХАЛИ 5: Про хід виконання рішення одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 16 червня 2017 року № 224 “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна в тимчасове користування Бобринецькій міській раді терміном на один рік”.

Інформує Різун Олексій Леонідович, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації – проінформував присутніх, що на неодноразові звернення відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації в письмовій та усній формі міська влада не відреагувала.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Цесарський А.Ю., депутат районної ради – запропонував проявити наполегливість.

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала звернутися до начальника Управління Східного офісу Державної аудиторської служби України в Кіровоградській області Цандекової Лариси Євгеніївни щодо ініціювання перевірки факту використання майна загальноосвітніх закладів міста.

Шевченко С.А., голова райдержадміністрації, депутат районної ради – підтримав пропозицію Гадемської О.А.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – про реалізацію Закону України “Про освіту” та можливість в перспективі створення опорної школи району на базі навчально-виховний комплекс “Бобринецька гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1”.

Німенко С.І., депутат районної ради – вніс пропозицію заборонити використання майна до підписання договорів між Бобринецькою міською радою та Бобринецькою районною державною адміністрацією про передачу об’єктів спільної власності територіальних громад міста та сіл Бобринецького району у тимчасове користування.

Запропонував проінформувати управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації та висвітити в районній газети “Честь хлібороба” факт не підписання договорів, з метою донесення до громадськості, батьків, педагогів факту безвідповідального відношення міської влади до стабільного функціонування шкіл міста.

Цесарський А.Ю., депутат районної ради – запропонував начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Різуну О.Л. завтра зустрітися з міським головою для вирішення порушеного питання.

Бергер С.В., депутат районної ради – із запитання до голови райдержадміністрації Шевченка С.А. щодо ситуації підписання аналогічних договорів по дитячо-юнацькій спортивній школі “Чемпіон”, районному Будинку культури, дитячій школі мистецтв, районному Будинку дитячої творчості.

Шевченко С.А., голова райдержадміністрації, депутат районної ради – із відповіддю в контексті заданого запитання.

Підтримав пропозицію голови рай        онної ради Гадемської О.А. щодо написання листа до начальника Управління Східного офісу Державної аудиторської служби України в Кіровоградській області Цандекової Лариси Євгеніївни щодо ініціювання перевірки факту використання майна загальноосвітніх закладів міста.

Цесарська Л.Н., депутат районної ради – із роз’ясненнями щодо роботи тренера по гімнастиці дитячо-юнацької спортивної школи “Чемпіон”.

 

Цесарський А.Ю. залишив засідання комісії.

 

Гадемська О.А., голова районної ради – озвучила думку адресовану керівникам міського відділу освіти, що високі показники учнів у навчанні, результатів НЗО, участі в олімпіадах – результат праці педагогічного колективу не одного року роботи. Досягнення міської влади полягають лише у забезпеченні матеріально-технічної бази навчальних закладів міста.

Шевченко С.А., голова райдержадміністрації, депутат районної ради – наголосив про велику проведену роботу районною державною адміністрацією щодо реалізації проекту по НВК “Бобринецької гімназії – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1” по заміні вікон.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – поставив на голосування пропозицію рекомендувати районній державній адміністрації здійснити заходи щодо виконання рішення одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 16 червня 2017 року № 224 “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна в тимчасове користування Бобринецькій міській раді терміном на один рік”.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 01 (Цесарський А.Ю. – вийшов)

Всього проголосувало: 05

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 5: рекомендувати районній державній адміністрації здійснити заходи щодо виконання рішення одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання від 16 червня 2017 року № 224 “Про передачу бюджетних установ (об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району), їх приміщень та майна в тимчасове користування Бобринецькій міській раді терміном на один рік”.

 

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – відмітив, що всі питання, які були внесено на розгляд постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення розглянуто і подякував за роботу.

 

Голова постійної комісії                                                    Ю.КРУТЬКО

Секретар постійної комісії                                                Л.ОЛЕКСІЄНКО

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ