Протокол №5 від 29 травня 2018 року

Протокол № 5

засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

від 29 травня 2018 року                                                                  м.Бобринець

 

час проведення: 14.00                                                місце проведення: мала зала районної ради

 

Запрошено:

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                            Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

 

Відсутні: _Рижков О.М., Цесарський А.Ю., Шевченко С.А._____

ЗАПРОШЕНІ:

Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради;

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови Бобринецької районної ради;

Тертичний Олег Васильович – голова Бобринецької районної державної адміністрації;

Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації;

Різун Олексій Леонідович – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації;

Кузьмічова Марина Сергіївна – начальник управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури Бобринецької районної державної адміністрації; Кубенко Наталія Володимирівна – головний лікар комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району”.

 

 

Працівники виконавчого апарату районної ради:

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Сорочан Наталія Анатоліївна – завідувач сектора виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Про розгляд питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії районної ради.

 

IІ. Про розгляд питань, які пропонуються розглянути на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та включення їх до порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії районної ради.

 

ІІІ. Про звіт про виконання районного бюджету за січень-березень 2018 року.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 
ІV. Про вивчення на відповідність проекту регуляторного акта “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району” вимогам статей 4 та 8 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

Інформує Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

 
V. Про вивчення на відповідність проекту регуляторного акта “Про внесення змін до Методики розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району” вимогам статей 4 та 8 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

Інформує Кузьмічова Марина Сергіївна – начальник управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

 

VІ. Про розгляд листів.

 

СЛУХАЛИ:

Крутько Ю.М., голова комісії – зазначив, що кворум для проведення засідання комісії є – з 7 членів є присутніми __.

Поставив на голосування пропозицію стосовно затвердження порядку денного засідання комісії.

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: погодитись з порядком денним роботи комісії.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував затвердити регламент роботи комісії, а саме провести засідання комісії за 2 години та надати час: для інформацій – до 10 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи комісії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: затвердити регламент роботи комісії.

 

СЛУХАЛИ І:

Про розгляд питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії районної ради:

 

Крутько Ю.М., голова комісії – надав слово голові районної ради Гадемській Олені Антонівні.

 

Гадемська О.А., голова районної ради – доповіла, що районна державна адміністрація просить розглянути на позачерговій сесії районної ради питання:

“Про припинення в результаті реорганізації комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” шляхом перетворення”;

“Про створення комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр Бобринецької районної ради”;

“Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Зазначила, про можливість включення до порядку денного сімнадцятої позачергової сесії районної ради питання “Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок”. Проект рішення оприлюднено на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації 16 квітня 2018 року.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

Немає.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – вніс пропозицією погодитись з переліком питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання (перелік питань розданий депутатам).

Запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

Немає.

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: погодитись з переліком питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання (додається).

СЛУХАЛИ ІІ:

Про розгляд питань, які пропонуються розглянути на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та включення їх до порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання:

 

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

1. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Л.М. – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

2. Про припинення в результаті реорганізації комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” шляхом перетворення.

Інформує Кубенко Н.В. – головний лікар комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району”.

3. Про створення комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр Бобринецької районної ради”.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував перейти до розгляду вказаних питань.

 

 

СЛУХАЛИ 1: Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

Крутько Ю.М., голова комісії – про розгляд листів:

1. Лист-відповідь Кіровоградської обласної державної адміністрації від 17 квітня 2018 року № 01-18/353/0.1 на спільний лист клопотання райдержадміністрації та районної ради щодо виділення додаткових обсягів медичної субвенції.

2. Клопотання комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” від 12 квітня 2018 року №218/01-16, від 18 квітня 2018 року №238/01-16 та від 07 травня 2018 року №247/01-16 щодо додаткового виділення коштів.

3. Клопотання Бобринецької центральної районної лікарні від 07 травня 2018 року № 427 щодо додаткового виділення коштів.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

ВИСТУПИЛИ: _Гадемська О.А., Бергер С.В., Сабліна Н.А.______

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував, погодитись з проектом рішення “ Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік” та внести його на пленарне засідання 17 позачергової сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 30 травня 2018 року врахувавши пропозиції, внесені районною державною адміністрацією, прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 04

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 2: 1. Внести питання “ Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік” на розгляд пленарного засідання 17 позачергової сесії районної ради з урахуванням пропозицій.

2. Лист-відповідь Кіровоградської обласної державної адміністрації від 17 квітня 2018 року № 01-18/353/0.1 на спільний лист клопотання райдержадміністрації та районної ради щодо виділення додаткових обсягів медичної субвенції взяти до уваги.

3. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації при внесенні змін до районного бюджету врахувати клопотання:

клопотання комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” від 12 квітня 2018 року №218/01-16, від 18 квітня 2018 року №238/01-16 та від 07 травня 2018 року №247/01-16 щодо додаткового виділення коштів;

клопотання Бобринецької центральної районної лікарні від 07 травня 2018 року № 427 щодо додаткового виділення коштів.

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував заслухати звіт про виконання районного бюджету за січень-березень 2018 року.

 

СЛУХАЛИ 3: Про звіт про виконання районного бюджету за січень-березень 2018 року.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

ВИСТУПИЛИ: ___-______________________________________________

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував, інформацію начальника фінансового управління районної державної адміністрації Нестеренко Л.М. “Про звіт про виконання районного бюджету за січень-березень 2018 року” взяти до відома, прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 04

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 3: інформацію начальника фінансового управління районної державної адміністрації Нестеренко Л.М. “Про звіт про виконання районного бюджету за січень-березень 2018 року” взяти до відома.

 

СЛУХАЛИ 4: Про припинення в результаті реорганізації комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” шляхом перетворення.

Інформує Кубенко Наталія Володимирівна – головний лікар комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району”.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

ВИСТУПИЛИ: Олексієнко Л.Й.,Гадемська О.А.,Бергер С.В., Нестеренко Л.М.

 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував погодитись з проектом рішення “Про припинення в результаті реорганізації комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” шляхом перетворення” з урахуванням рекомендацій та внести його на пленарне засідання 17 позачергової сесії районної ради 30 травня 2018 року, прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 04

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 4: внести питання “Про припинення в результаті реорганізації комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” шляхом перетворення” на розгляд пленарного засідання 17 позачергової сесії районної ради з урахуванням рекомендацій.

 

СЛУХАЛИ 5: Про створення комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр Бобринецької районної ради”.

Інформує Різун Олексій Леонідович – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації. 

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

ВИСТУПИЛИ: _Рибачук Н.В., Крутько Ю.М., Бергер С.В., Гадемська О.А., Нестеренко Л.М._______________________

Крутько Ю.М., голова комісії – запропонував, погодитись з проектом рішення “Про створення комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр Бобринецької районної ради” з урахуванням рекомендацій та внести його на пленарне засідання 17 позачергової сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 30 травня 2018 року, прошу голосувати:

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 04

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 5: внести питання “Про створення комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр Бобринецької районної ради” на розгляд пленарного засідання 17 позачергової сесії районної ради з урахуванням рекомендацій.

 

 
СЛУХАЛИ ІV: Про вивчення на відповідність проекту регуляторного акта “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району” вимогам статей 4 та 8 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

Інформує Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __Бергер С.В._________________________

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – поставив на голосування пропозицію внести на розгляд чергової 18 сесії районної ради регуляторний акт – проект рішення районної ради “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району” з урахуванням рекомендацій Державної регуляторної служби України.

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 04

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ ІV: внести на розгляд чергової 18 сесії районної ради регуляторний акт – проект рішення районної ради “Про затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад Бобринецького району” з урахуванням рекомендацій Державної регуляторної служби України.

 

СЛУХАЛИ V: Про вивчення на відповідність проекту регуляторного акта “Про внесення змін до Методики розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району” вимогам статей 4 та 8 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

Інформує Кузьмічова Марина Сергіївна – начальник управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: _Гадемська О.А.__________________________

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – поставив на голосування пропозицію внести на розгляд чергової 18 сесії районної ради регуляторний акт – проект рішення районної ради “Про внесення змін до Методики розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району” з урахуванням рекомендацій Державної регуляторної служби України.

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 04

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ V: внести на розгляд чергової 18 сесії районної ради регуляторний акт – проект рішення районної ради “Про внесення змін до Методики розрахунку, пропорцій розподілу та порядок використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста і сіл району” з урахуванням рекомендацій Державної регуляторної служби України.

 

СЛУХАЛИ VІ: Про розгляд листів.

 

1. Рекомендації адміністративної колегії Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 08 травня 2018 року.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __-___________________________________

 

ВИРІШИЛИ: рекомендувати виконавчому апарату районної ради рекомендації адміністративної колегії Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 08 травня 2018 року взяти до відома.

 

Крутько Ю.М., голова постійної комісії – відмітив, що всі питання, які були внесено на розгляд постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення розглянуто і подякував за роботу.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                    Ю.КРУТЬКО

Секретар постійної комісії                                                Л.ОЛЕКСІЄНКО

 

 

ПЕРЕЛІК

питань, які вносяться на розгляд сімнадцятої позачергової сесії

Бобринецької районної ради сьомого скликання

від 30 травня 2018 року

 

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

1. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Л.М. – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

2. Про припинення в результаті реорганізації комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” шляхом перетворення.

Інформує Кубенко Н.В. – головний лікар комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району”.

3. Про створення комунального закладу “Інклюзивно-ресурсний центр Бобринецької районної ради”.

Інформує Різун О.Л. – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації.

4. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок.

Інформує Гончарук О.В. – начальник Відділу у Бобринецькому районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.

5. Різне.

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ