Протокол №1 від 29 січня 2019 року

Протокол № 1

засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

від 29 січня 2019 року                                                                  м.Бобринець

 

час проведення: 10.00                            місце проведення: мала зала районної ради

 

Члени комісії:

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                          Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

 

Відсутні: ___Крутько Ю.М., Рижков О.М.______________

ЗАПРОШЕНІ:

Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради;

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови районної ради;

Тертичний Олег Васильович – голова Бобринецької районної державної адміністрації;

Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації;

Леус Ігор Сергійович – директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день”;

Працівники виконавчого апарату районної ради:

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян;

Сорочан Наталія Анатоліївна – завідувач сектора виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про вирішення питання щодо збереження та використання майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, а саме: комплексу будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78.

Інформує Гадемська Олена Антонівна, голова районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію стосовно затвердження порядку денного засідання комісії.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: погодитись з порядком денним роботи комісії.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував затвердити регламент роботи комісії, а саме провести засідання комісії за одну годину та надати час: для інформацій – до 10 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи комісії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити регламент роботи комісії.

 

СЛУХАЛИ:

1. Про вирішення питання щодо збереження та використання майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, а саме: комплексу будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78.

Гадемська Олена Антонівна, голова районної ради – доповіла, що з метою збереження майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, а саме: комплексу будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78, рішенням шістнадцятої сесії районної ради від 30 березня 2018 року № 289 дозволено ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” безоплатно використовувати та зберігати це майно до проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району.

Рішенням вісімнадцятої сесії районної ради від 22 червня 2018 року №307 затверджено Порядок проведення конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Бергер С.В., заступник голови комісії – надав слово директору (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” Леусу І.С.

Леус Ігор Сергійович, директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” – озвучив депутатам проблемні питання та повідомив про відмову у використанні комплексу будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78.

Цесарський А.Ю., депутат районної ради – із запитанням про суму нарахувань за спожиті енергоносії.

Леус І.С., директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” – із відповіддю, що сума нарахувань в зимовий період за спожиті енергоносії складає близько 35,0 тис.грн.

Рибачук Н.В., Цесарський А.Ю., депутати районної ради – поцікавилися площею, яку використовує РВО.

Леус І.С., директор (головний редактор) ТОВ “Бобринецьке редакційно-видавниче об’єднання “Новий день” – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

Тертичний О.В., голова районної державної адміністрації – висловив побажання про подальше використання редакційно-видавничим об’єднанням даного об’єкту.

Бергер С.В., заступник голови комісії – надав слово голові районної ради Гадемській О.А.

Гадемська О.А., голова районної ради – про необхідність оголошення конкурсу з передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району та замовлення експертної оцінки комплексу будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78.

Наголосила про необхідність визначення з передачі в оренду комплексу будівель чи покімнатно.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – про можливість передачі на баланс комплексу будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78, комунальному підприємству “Інженерний центр”. Запропонувала передати перший поверх районній державній адміністрації для створення музею видавничої справи в районі.

Гадемська О.А., голова районної ради – зауважила про відсутність асигнувань кошторисних призначень у районній раді на утримання комплексу будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – запропонувала замовити експертну оцінку майна та оголосити конкурс з передачі в оренду комплексу будівель.

Цесарський А.Ю., депутат районної ради – підтримав ідею збереження друкарських станків та створення музею видавничої справи.

Шевченко С.А., депутат районної ради – із пропозицією визначення певних умов у оголошенні щодо друкарського обладнання, яке знаходиться на першому поверсі.

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала включити до переліку об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, яке може бути передане в оренду у 2019 році, комплекс будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78, та затвердити його. Створити конкурсну комісію з передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району у кількості п'яти осіб.

Рибачук Н.В., депутат районної ради – запропонувала включити до складу конкурсної комісії Німенка С.І. та Цесарського А.Ю.

Тертичний О.В., голова районної державної адміністрації – запропонував включити до складу конкурсної комісії начальника фінансового управління районної державної адміністрації Нестеренко Л.М.

Гадемська О.А., голова районної ради – запропонувала включити до складу  конкурсної комісії Бергера С.В. , а від районної ради – головного спеціаліста з питань правової роботи і звернень громадян Костюкову О.В.

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував обрати головою конкурсної комісії Німенка С.І.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію включити до переліку об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, яке може бути передане в оренду у 2019 році, комплекс будівель, що знаходиться за адресою м.Бобринець, вул. Соборна (Луначарського), 78, та затвердити його.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 05

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити перелік об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району, яке може бути передане в оренду в 2019 році (рішення № 1 додається).

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію створити конкурсну комісію з передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району у кількості п'яти осіб, а саме: Бергера С.В., Цесарського А.Ю., Нестеренко Л.М., Костюкової О.В. та голови конкурсної комісії Німенка С.І.

Результати голосування:

“За” – 04

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 01 (Бергер С.В.)

Всього проголосувало: 05

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: створити конкурсну комісію з передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району у кількості п'яти осіб, а саме: Бергера С.В., Цесарського А.Ю., Нестеренко Л.М., Костюкової О.В. та голови конкурсної комісії Німенка С.І. (рішення № 2 додається).

 

 

Бергер С.В., заступник голови постійної комісії – відмітив, що питання, яке було внесено на розгляд постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення розглянуто і подякував за роботу.

 

Заступник голови постійної комісії                                 С.БЕРГЕР

 

Секретар постійної комісії                                                Л.ОЛЕКСІЄНКО

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ