Рішення №8 від 5 листопада 2018 року

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Постійна комісія Бобринецької районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою

Р І Ш Е Н Н Я

 

від “_05_”__листопада__ 20_18_ року                                                          №_8_

м.Бобринець

 

Про внесення питань на розгляд

пленарного засідання двадцятої позачергової

сесії Бобринецької районної ради

 

Відповідно до статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

постійна комісія

ВИРІШИЛА:

 

1. Рекомендувати Бобринецькій районній раді внести на розгляд пленарного засідання двадцятої позачергової сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання такі питання з урахуванням рекомендацій, а саме:

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

1) Про призначення Кубенко Н.В. на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради.

Інформує Почтар А.А. – начальник відділу управління персоналом апарату районної державної адміністрації.

Вносить голова Бобринецької районної ради:

2) Про звернення депутатів Бобринецької районної ради сьомого скликання до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

Інформує Гура В.Г. – депутат Бобринецької районної ради сьомого скликання.

2. Доручити Бобринецькій районній раді направити до виконавчого апарату Кіровоградської обласної ради відповідні нагородні документи на нагородження Почесною грамотою Кіровоградської обласної державної адміністрації та Кіровоградської обласної ради до Дня місцевого самоврядування на Кравченка Івана Панасовича, Олексіївського сільського голову, та на нагородження відзнаками Кіровоградської обласної ради до Дня місцевого самоврядування на погоджені кандидатури.

3. На виконання листа Державного архіву Кіровоградської області Кіровоградської обласної державної адміністрації від 14 вересня 2018 року №37-25/726/0.37 “Про надання довідки за результатами перевірки стану роботи трудового архіву” рекомендувати:

районній державній адміністрації при формуванні районного бюджету на 2019 рік передбачити кошти на встановлення охоронно-пожежної сигналізації, встановлення дверей протипожежного типу в архівосховищі та забезпечення картонажами;

завідувачу комунальної установи Бобринецької районної ради “Трудовий архів Бобринецького району” Рудій Ірині Миколаївні підготувати та надати до фінансового управління районної державної адміністрації необхідні розрахунки.

4. Лист Бобринецької районної державної адміністрації від 18 вересня 2018 року № 01-16/69/1 щодо ознайомлення постійної комісії з Порядком проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради Кіровоградської області, затвердженого розпорядженням голови Бобринецької районної державної адміністрації від 18 вересня 2018 року № 220-р, взяти до відома.

5. Включити до складу робочої групи з вивчення діяльності закладів культури району від постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою Секрет З.Ф.

 

 

Голова постійної комісії                                                      З.СЕКРЕТ

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ