Протокол №13 від 12 грудня 2018 року

Протокол № 13

засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення

від 12 грудня 2018 року                                                                  м.Бобринець

 

час проведення: 11.00                                                місце проведення: мала зала районної ради

 

Члени комісії:

Голова постійної комісії:         Крутько Юрій Миколайович

Заступник голови комісії:       Бергер Сергій Володимирович

Секретар комісії:                      Олексієнко Людмила Йосипівна

Члени комісії:                            Рибачук Надія Володимирівна

Рижков Олексій Миколайович

Цесарський Анатолій Юрійович

Шевченко Сергій Анатолійович

 

Відсутні: __Крутько Ю.М._______________________

 

ЗАПРОШЕНІ:

Гадемська Олена Антонівна – голова Бобринецької районної ради;

Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови районної ради;

Тертичний Олег Васильович – голова Бобринецької районної державної адміністрації;

Когадько Юрій Миколайович – перший заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації;

Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації;

Почтар Альона Анатоліївна – начальник відділу управління персоналом апарату Бобринецької районної державної адміністрації;

Матягіна Катерина Володимирівна – начальник управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації;

Дудатій Маргарита Олександрівна – заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації;

Гребень Лариса Олександрівна – начальник відділу культури і туризму Бобринецької районної державної адміністрації;

Різун Олексій Леонідович – начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької районної державної адміністрації;

Цікорська Орина Іванівна – в.о. головного лікаря Бобринецької центральної районної лікарні;

Бабенко Ольга Василівна – юрист Бобринецької центральної районної лікарні;

Тітаєвська Валентина Володимирівна – головний бухгалтер Бобринецької центральної районної лікарні;

Кубенко Наталія Володимирівна – директор комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району”;

Клюй Юрій Анатолійович – директор комунальної установи “Спортивний комплекс “Олімпієць” Бобринецької районної ради;

Тернюк Віктор Йосипович – директор дитячо-юнацької спортивної школи “Чемпіон” Бобринецької районної ради Кіровоградської області.

 

Працівники виконавчого апарату районної ради:

Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Гончаренко Любов Василівна – начальник організаційного відділу виконавчого апарату Бобринецької районної ради;

Костюкова Олена Вікторівна – головний спеціаліст з питань правової роботи і звернень громадян;

Сорочан Наталія Анатоліївна – завідувач сектора виконавчого апарату Бобринецької районної ради.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

І. Про розгляд питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії районної ради.

 

ІІ. Про розгляд питань, які пропонуються розглянути на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та включення їх до порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії районної ради.

 

 

СЛУХАЛИ:

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію про затвердження порядку денного засідання комісії.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: погодитись з порядком денним роботи комісії.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував затвердити регламент роботи комісії, а саме провести засідання комісії за 2 години та надати час: для інформацій – до 10 хвилин; для виступів – до 10 хвилин; для повторних виступів – до 5 хвилин; на розгляд різних питань – до 3 хвилин по кожному питанню; для довідок в кінці роботи комісії – до 3 хвилин.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити регламент роботи комісії.

 

 

СЛУХАЛИ І:

Про розгляд питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії районної ради (перелік питань розданий депутатам).

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – запропонувала підтримати та розглянути на пленарному засіданні двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання звернення депутатів Бобринецької районної ради сьомого скликання до Верховної Ради України щодо непідтримки законопроекту №9333 від 23 листопада 2018 року “Про зміну меж районів Кіровоградської області”.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Рибачук Н.В., депутат районної ради – підтримала пропозицію розглянути на пленарному засіданні двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання звернення депутатів Бобринецької районної ради сьомого скликання до Верховної Ради України щодо непідтримки законопроекту №9333 від 23 листопада 2018 року “Про зміну меж районів Кіровоградської області”.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію включити до переліку питань порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання питання “Про звернення депутатів Бобринецької районної ради сьомого скликання”.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: включити до переліку питань порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання питання “Про звернення депутатів Бобринецької районної ради сьомого скликання”.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – надав слово заступнику голови районної ради Сабліній Н.А.

 

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – довела до відома депутатів про рішення №9 постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою від 10 грудня 2018 року та рішення №7 постійної комісії з питань охорони здоров'я, освіти, праці, соціального захисту та соціального забезпечення населення, культури та спорту від 11 грудня 2018 року про виключення з порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання питання: про звіт директора КЗ “Бобринецький районний краєзнавчий музей імені Миколи Смоленчука” Бобринецької районної ради; про звіт завідувача КЗ “Бобринецька районна дитяча бібліотека” Бобринецької районної ради; про звіт завідувача КЗ “Бобринецька районна бібліотека для дорослих” Бобринецької районної ради; про звіт директора КЗ “Бобринецький районний Будинок культури” Бобринецької районної ради; про звіт директора КЗ “Бобринецька дитяча школа мистецтв” Бобринецької районної ради та перенесення їх розгляду на черговій сесії районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

Немає.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію виключити з порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання питання: про звіт директора КЗ “Бобринецький районний краєзнавчий музей імені Миколи Смоленчука” Бобринецької районної ради; про звіт завідувача КЗ “Бобринецька районна дитяча бібліотека” Бобринецької районної ради; про звіт завідувача КЗ “Бобринецька районна бібліотека для дорослих” Бобринецької районної ради; про звіт директора КЗ “Бобринецький районний Будинок культури” Бобринецької районної ради; про звіт директора КЗ “Бобринецька дитяча школа мистецтв” Бобринецької районної ради та перенести їх розгляд на чергову сесію районної ради.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

ВИРІШИЛИ: виключити з порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання питання: про звіт директора КЗ “Бобринецький районний краєзнавчий музей імені Миколи Смоленчука” Бобринецької районної ради; про звіт завідувача КЗ “Бобринецька районна дитяча бібліотека” Бобринецької районної ради; про звіт завідувача КЗ “Бобринецька районна бібліотека для дорослих” Бобринецької районної ради; про звіт директора КЗ “Бобринецький районний Будинок культури” Бобринецької районної ради; про звіт директора КЗ “Бобринецька дитяча школа мистецтв” Бобринецької районної ради та перенести їх розгляд на чергову сесію районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – вніс пропозицією погодитись з переліком питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання, з урахуванням змін.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ: погодити перелік питань, які пропонуються включити до порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання, з урахуванням змін.

 

 

СЛУХАЛИ ІІ:

Про розгляд питань, які пропонуються розглянути на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення та включення їх до порядку денного пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання:

 

Вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації:

1. Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Бобринецького району на 2019 рік.

Інформує Дудатій Маргарита Олександрівна – заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

2. Про районний бюджет на 2019 рік.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

3. Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

4. Про затвердження районної комплексної програми з розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху у Бобринецькому районі на 2018-2022 роки.

Інформує Дудатій Маргарита Олександрівна – заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

5. Про надання згоди на безоплатну передачу в користування майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району. (ІРЦ)

Інформує Когадько Юрій Миколайович – перший заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації.

6. Про хід виконання районної програми військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення проведення призову громадян України на строкову та контрактну військову службу у Бобринецькому районі на 2016-2020 роки за 2018 рік.

Інформує Когадько Юрій Миколайович – перший заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації.

7. Про хід виконання районної програми “Про відзначення державних та професійних свят”.

Інформує Почтар Альона Анатоліївна – начальник відділу управління персоналом апарату Бобринецької районної державної адміністрації.

8. Про хід виконання програми зайнятості населення Бобринецького району на 2018-2020 роки за 2018 рік.

Інформує Матягіна Катерина Володимирівна – начальник управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Вносить голова Бобринецької районної ради:

9. Про затвердження Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови районної ради.

10. Про визначення умов оплати праці.

Інформує Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував перейти до розгляду вказаних питань.

 

СЛУХАЛИ 1: Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Бобринецького району на 2019 рік.

Інформує Дудатій Маргарита Олександрівна – заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Цесарський А.Ю. депутат районної ради – із запитанням щодо включення до Програми ремонту дороги до с.Мар’янівка.

Тертичний О.В., голова районної державної адміністрації – із роз’ясненням про домовленості щодо ремонту відповідного відрізку дороги.

Цесарський А.Ю. депутат районної ради – із запитанням щодо передбачення в Програмі заходів з розвитку твариннцтва в районі.

Дудатій М.О., заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

Бергер С.В., депутат районної ради – із запитанням щодо запланованої суми інвестицій на придбання сільськогосподарської техніки.

Дудатій М.О., заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Бобринецького району на 2019 рік” та внести його на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії районної ради 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 00

“Утримались” – 01 (Цесарський А.Ю.)

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 1: внести питання “Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Бобринецького району на 2019 рік” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії районної ради.

 

 

СЛУХАЛИ 2: Про районний бюджет на 2019 рік”.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Цесарський А.Ю. депутат районної ради – із запитанням щодо дефіциту районного бюджету на 2019 рік.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю про дефіцит районного бюджету на 2019 рік в сумі близько 7,0 млн.грн.

Бергер С.В., заступник голови комісії – із запитанням про наявність листів від міської ради щодо співфінансування окремих установ соціальної сфери спільної власності району.

Гадемська О.А., голова районної ради – із запитанням про використання державної медичної субвенції, яка заходе до Бобринецької ОТГ.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю про випадки затримки перерахунку державної медичної субвенції Бобринецькою міською радою, яка передбачена для Бобринецької центральної районної лікарні.

Кубенко Н.В., директор комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” – про складну ситуацію оплати за енергоносії та про категоричну відмову міської ради на проплату за енергоносії закладів, які розташовані у місті Бобринець.

Цесарський А.Ю. депутат районної ради – із запитанням щодо виділення коштів для закінчення реконструкції Червонозорівського дошкільного закладу.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю, що кошти в районному бюджеті на 2019 рік на фінансування Червонозорівського дошкільного закладу не передбачено.

Тертичний О.В., голова районної державної адміністрації – із роз’ясненням, що при уточненні бюджету буде враховано пропозицію щодо виділення коштів для закінчення реконструкції Червонозорівського дошкільного закладу.

ЦесарськА Л.Н. депутат районної ради – із запитанням щодо передбаченої суми в районному бюджеті на харчування пільгової категорії дітей в освітніх закладах району.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

Гадемська О.А., голова районної ради – із запитанням про очікуваний вільний залишок.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

Гадемська О.А., голова районної ради – із запитанням стосовно перерозподілу додаткової дотації з державного бюджету на утримання закладів медицини.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю та зачитує пункт 3 проекту рішення.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про районний бюджет на 2019 рік” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 00

“Утримались” – 01 (Цесарський А.Ю.)

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 3: внести питання “Про районний бюджет на 2019 рік” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

 

 

СЛУХАЛИ 3: Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”.

Інформує Нестеренко Людмила Миколаївна – начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – про розгляд листів:

1. Клопотання керівників закладів культури району щодо вирішення питання виплати оздоровчих.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із роз’ясненням щодо виплати оздоровчих працівникам закладів культури району.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 05

“Проти” – 01 (Цесарський А.Ю.)

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 3: внести питання “Про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

 

 

СЛУХАЛИ 4: Про затвердження районної комплексної програми з розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху у Бобринецькому районі на 2018-2022 роки.

Інформує Дудатій Маргарита Олександрівна – заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Гадемська О.А., голова районної ради – із запитанням про перелік доріг, які заплановано відремонтувати в 2019 році.

Дудатій М.О., заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

Рижков О.М., депутат районної ради – із запитанням, чи включено до Програми ремонт дороги на Олексіївку.

Дудатій М.О., заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

Тертичний О.В., голова районної державної адміністрації – із роз’ясненням стосовно нововведень з фінансування робіт по поточному ремонту доріг.

Олексієнко Л.Й., депутат районної ради – із запитанням щодо ремонту дороги на Олексіївський напрямок.

Дудатій М.О., заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

Цесарська Л.Н., депутат районної ради – із запитанням щодо ремонту дороги на Павлогірківський напрямок.

Дудатій М.О., заступник начальника, начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та інфраструктури управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації – із відповіддю в контексті поставленого запитання.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про затвердження районної комплексної програми з розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху у Бобринецькому районі на 2018-2022 роки” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії районної ради 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” – 00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 4: внести питання “Про затвердження районної комплексної програми з розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху у Бобринецькому районі на 2018-2022 роки” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії районної ради.

 

 

СЛУХАЛИ 5: Про надання згоди на безоплатну передачу в користування майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району. (ІРЦ)

Інформує Когадько Юрій Миколайович – перший заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __Кубенко Н.В., Нестеренко Л.М.__________

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про надання згоди на безоплатну передачу в користування майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” –00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 5: внести питання “Про надання згоди на безоплатну передачу в користування майна спільної власності територіальних громад сіл та міста району” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

 

СЛУХАЛИ 6: Про хід виконання районної програми військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення проведення призову громадян України на строкову та контрактну військову службу у Бобринецькому районі на 2016-2020 роки за 2018 рік.

Інформує Когадько Юрій Миколайович – перший заступник голови Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __Гадемська О.А., Нестеренко Л.М._________

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про хід виконання районної програми військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення проведення призову громадян України на строкову та контрактну військову службу у Бобринецькому районі на 2016-2020 роки за 2018 рік” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” –00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 6: внести питання “Про хід виконання районної програми військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення проведення призову громадян України на строкову та контрактну військову службу у Бобринецькому районі на 2016-2020 роки за 2018 рік” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

 

СЛУХАЛИ 7: Про хід виконання районної програми “Про відзначення державних та професійних свят”.

Інформує Почтар Альона Анатоліївна – начальник відділу управління персоналом апарату Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __Гадемська О.А., Нестеренко Л.М._________

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “ Про хід виконання районної програми “Про відзначення державних та професійних свят” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” –00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 7: внести питання “ Про хід виконання районної програми “Про відзначення державних та професійних свят” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

 

СЛУХАЛИ 8: Про хід виконання програми зайнятості населення Бобринецького району на 2018-2020 роки за 2018 рік.

Інформує Матягіна Катерина Володимирівна – начальник управління соціального захисту населення Бобринецької районної державної адміністрації.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __Сабліна Н.А.________________

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про хід виконання програми зайнятості населення Бобринецького району на 2018-2020 роки за 2018 рік” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” –00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 8: внести питання “Про хід виконання програми зайнятості населення Бобринецького району на 2018-2020 роки за 2018 рік” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року.

 

СЛУХАЛИ 9: Про затвердження Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними.

Інформує Сабліна Наталія Анатоліївна – заступник голови районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Бабенко О.В., юрист Бобринецької центральної районної лікарні – внесла пропозиції до Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про затвердження Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року з урахуванням пропозицій.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” –00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 9: внести питання “Про затвердження Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року з урахуванням пропозицій.

 

СЛУХАЛИ 10: Про визначення умов оплати праці.

Інформує Іванова Надія Вікторівна – керуючий справами виконавчого апарату районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ:

Гадемська О.А., голова районної ради – зачитала лист Рожкована С.М.

Бергер С.В., депутат районної ради – запропонував пропозиції Рожкована С.М. взяти до відома.

Гадемська О.А., голова районної ради – із запитанням про кошторисні призначення для виплати заробітної плати.

Нестеренко Л.М., начальник фінансового управління районної державної адміністрації – із відповіддю, в кошторисі районної ради при формуванні фонду заробітної плати обраховано фонд стимулювання в розмірі 25 % від обов’язкових виплат.

Гадемська О.А., голова районної ради – висловила думку, при встановленні надбавки врахувати відсоток розміру надбавки, який не перевищує передбачений у проекті кошторису ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – поставив на голосування пропозицію погодитись з проектом рішення “Про визначення умов оплати праці” та внести його на пленарне засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року з встановленням надбавки у розмірі 25 відсотків.

Результати голосування:

“За” – 06

“Проти” – 00

“Утримались” –00

“Не голосували” – 00

Всього проголосувало: 06

Прийнято.

 

ВИРІШИЛИ 10: внести питання “Про визначення умов оплати праці” на розгляд пленарного засідання двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання 14 грудня 2018 року з встановленням надбавки у розмірі 25 відсотків.

 

СЛУХАЛИ ІІІ: Різне.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – надав слово заступнику голови районної ради Сабліній Н.А.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – зачитала лист депутата міської ради Гранкіна Вадима Володимировича від 06 грудня 2018 року до районної ради.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: __Цесарський А.Ю., Рибачук Н.В._____

ВИРІШИЛИ: _інформацію, викладену у листі депутата міської ради Гранкіна Вадима Володимировича від 06 грудня 2018 року, взяти до відома.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – надав слово заступнику голови районної ради Сабліній Н.А.

Сабліна Н.А., заступник голови районної ради – довела до відома депутатів лист Рожкована Сергія Миколайовича від 06 грудня 2018 року “Про зауваження і пропозиції до проекту рішення”.

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – запропонував ставити запитання, вносити пропозиції чи зауваження.

 

ВИСТУПИЛИ: ___Бергер С.В._______________________

ВИРІШИЛИ: _інформацію, викладену у листі Рожкована Сергія Миколайовича від 06 грудня 2018 року “Про зауваження і пропозиції до проекту рішення”, взяти до відома.

 

 

Бергер С.В., заступник голови комісії – відмітив, що всі питання, які були внесено на розгляд постійної комісії з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення розглянуто і подякував за роботу.

 

 

 

Заступник голови постійної комісії                                 С.БЕРГЕР

Секретар постійної комісії                                                Л.ОЛЕКСІЄНКО

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ