З робочою поїздкою відвідали Златопілля

1 червня голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Лілія Неклеса з робочою поїздкою відвідали село Златопілля. Разом з головою Златопільської сільської ради Віктором Поліщуком та депутатом районної ради Сергієм Німенком обговорили проблемні питання села.

Зокрема, директор Златопільської загальноосвітньої школи Оксана Паладій розповіла, що у школі відсутній спортивний зал для дітей і взимку діти не мають можливості готуватися до спортивних змагань та тренуватися. Разом вони оглянули місце під спортивну площадку біля сільської школи.

Також сільський голова Віктор Поліщук показав керівникам району де відведено місце під будівництво нового сільського ФАПу, оглянули клуб, який потребує ремонту, приміщення дитячого садка, у якому облаштовано також сільську бібліотеку та ФАП.

Проведенню ремонтних робіт місцевого клубу та облаштуванню спортивної площадки пообіцяв посприяти депутат районної ради Сергій Німенко.

Постійна комісія з питань діяльності ради

Постійна комісія з питань агропромислового комплексу

Постійна комісія з питань охорони здоров'я, освіти, праці

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів, власності

До уваги громадян

Офіс реформ